• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی قویترین و ضعیفترین گوشی‌های هوشمند

Ali

کاربر ويژه
وب سایت Cnet در آزمایشی گسترده طول عمر باتری صدها گوشی هوشمند را حین استفاده در زمینه های مختلف از قبیل مکالمه، بازی یا عکاسی مورد بررسی قرار داده و رتبه بندی از قوی ترین و ضعیف ترین باتری های گوشی های هوشمند را ارائه کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حفظ باتری در طول یک روز کامل معمولا از ویژگی هایی است که هر گوشی برای برتر بودن باید آن را داشته باشد و این یک روز کامل برای یک گوشی هوشمند شامل گوش دادن به موسیقی، چک کردن ایمیلها، ارسال پیامک، رزرو میز رستوران و بسیاری از فعالیتهای غیر آنلاین از قبیل عکاسی و تصویربرداری و بازی با گوشی خواهد بود.
وب سایت Cnet در ۲ گزارش جداگانه ۲ لیست از گوشی های هوشمند را ارائه کرده است که پس از انجام آزمایشهای مختلف پایداری باتری بر روی صدها گوشی هوشمند، به عنوان قدرتمند ترین و ضعیف ترین گوشی ها از نظر دوام باتری معرفی شده اند.
قدرتمندترین گوشی ها

در این رتبه بندی، گوشی موتورولا (Droid Razr Maxx) با دوام ترین باتری را در میان دیگر گوشی ها به خود اختصاص داده است و مدت زمان دوام باتری این گوشی برای مکالمه ۱۹٫۷۸ ساعت اعلام شده است.
آی-فن ۴ بدون استفاده از ۳G رتبه دوم این رتبه بندی را به دست آورده است و دوام باتری این گوشی نیز ۱۴٫۵۵ ساعت اعلام شده است. آی-فن ۳GS اپل نیز در صورت غیر فعال بودن ۳G و عمر باتری برابر ۱۳٫۴ رتبه سوم را در این جدول به دست آورده است.
رتبه های چهارم و پنجم این رتبه بندی به گوشی های HTC Legend و بلک بری Curve 9360 اختصاص پیدا کره است که دوام باتری آنها به ترتیب ۱۲٫۷۵ و ۱۲ ساعت است. کمترین ساعت برای دوام باتری در جدول قوی ترین باتری های گوشی های هوشمند ۶٫۳۳ ساعت است که به گوشی G’zOne Ravine 2 شرکت کاسیو اختصاص دارد.
رتبه قوی ترین گوشی های هوشمند از نظر دوام باتری
رتبهمدلمدت زمان مکالمه (دوام باتری)
۱Motorola Droid Razr Maxx19.78
2Apple iPhone 414.56
3Apple iPhone 3GS13.4
4HTC Legend12.75
5RIM BlackBerry Curve 936012
6HTC SDA11
7LG Optimus S10.7
8LG Optimus T10.6
8aLG Optimus U10.6
10Sumsung Captive Glide10.3
11Samsung Galaxy S II10
12Huawei Mercury9.32
13Apple iPhone 4S9.2
14Samsung Focus S9.01
15DuraCore8.95
16LG Vortex8.65
17RIM BlackBerry Torch 98108.1
18
Huawei Ascend II7.25
19Pantech Burst7
20Casio G’zOne Ravine 26.33

ضعیف ترین گوشی ها
در مقابل وب سایت Cnet گوشی هایی را با ضعیفترین باتری ها معرفی کرده است که رتبه اول آنها به گوشی موتورولا i412 اختصاص دارد زیرا دوام باتری این گوشی در حالت مکالمه تنها سه ساعت است.
پس از آن گوشی به نام ZTE با ۳٫۳۵ ساعت باتری، LG Encore با ۳٫۶ ساعت باتری، سامسونگ Messager Tough با ۳٫۸۲ ساعت باتری و LG Saber با ۳٫۹ ساعت باتری رتبه های دوم تا چهارم ضعیفترین باتری ها را به خود اختصاص داده اند.
رتبه بندی ضعیفترین گوشی های هوشمند از نظر عمر باتری
رتبه
مدلدوام باتری
۱Motorola i4123
2ZTE Chorus3.35
3LG Encore3.6
4
Samsung SCH-R6303.82
5LG Saber3.9
6HTC G14
6aHuawei M835 Ideas4
8RIM BlackBerry Curve 3G4.18
9
HTC 7 Pro4.5
9aHTC Pro4.5
آزمایشهای دوام باتری
کارایی های گوشی های امروزی بسیار فراتر از تماس تلفنی ساده است، گوشی های موبایل امروزه از انبوهی از کارایی ها از قبیل کتابچه آدرس دقیق، دوربینهای دیجیتال، سیستم پیامک فوری، بلندگو، سیستم پخش موسیقی، سیستم پخش ویدیو و اتصال بلوتوث برخوردار است.
ساختار فیزیکی گوشی ها نیز بر روی میزان مصرف باتری آنها تاثیرگذار است. از این رو سایت Cnet عملکرد هزاران گوشی و ویژگی های اجرایی آنها از قبیل کارکرد ساده، کیفیت تماسها و عمر باتری را مورد آزمایش قرار داده است. در این رتبه بندی قیمت گوشی ها نیز مد نظر قرار داده شده است.
آزمایشهای انجام شده بر روی این گوشی ها در بخش کارایی شامل بررسی روند تکامل منو، آدرس دهی برنامه ها،
استقامت و کارایی ساده، وضوح تصویری نمایشگرطراحی نرم افزار و ارگونومیک بودن گوشی بوده است. همچنین در صورت لمسی بودن گوشی، توجه زیادی به واکنش سطح مشترک لمسی شده است. کارایی گوشی ها در موقعیتهای مختلفی مورد آزمایش قرار گرفته و مرئی بودن نمایشگر تجت شرایط نوری مختلف آزموده شده است.

کارایی های اساسی یک گوشی از قبیل اتصال به اینترنت، ارسال و دریافت اطلاعات، عکاسی و تصویربرداری، پخش موسیقی و فیلم نیز در این تستهای طول عمر باتری مورد بررسی قرار گرفته اند.
همچنین برای آزمودن دوام باتری در زمان مکالمه، گوشی را با شارژ کامل باتری، روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر، تنظیم نور پس زمینه به شکلی که پس از ۱۰ ثانیه خاموش شود، و تنظیم بلندی صدا بر روی ۵۰ درصد، مورد آزمایش قرار گرفت، این آزمایشها چندین بار تکرار شده اند تا دو نتیجه نزدیک به هم و با اختلاف +/- ۵ از آنها به دست بیاید. سپس از نتایج به دست آمده برای ایجاد این رتبه بندی استفاده شد.
 
بالا