• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی لپ تاپ ۱۷ اینچی مخصوص گیمرها با ۴.۱ گیگاهرتز سرعت: Eon۱۷-SLX

ziba

کاربر ويژه
[h=2] معرفی لپ تاپ ۱۷ اینچی مخصوص گیمرها با ۴.۱ گیگاهرتز سرعت: Eon۱۷-SLX
کمپانی سازنده لپ تاپ های ویژه گیمر ها - Origin- لپ تاپ 17 اینچی با سرعت آورکلاک 4.1 گیگاهرتزی را به قیمت پایه 1858 دلار راهی بازار کرد. نمایشگر لپ تاپ matte سه بعدی بوده و در واقع 17.3 اینچ بوده و رزولوشن آن فول اچ دی 1920 در 1080 است.
نمایشگر از Nvidia Vision 3D glass بهره می برد. در 7 رنگ با کیبورد انتخابی برای گیمر ها عرضه شده است. گرافیک نیز انتخابی بوده و GTX 680M و یا AMD Radeon 7970M است. قدرت فوق العاده لپ تاپ به خاطر این است که می توان دو یا سه کارت ویدئویی در آن نصب کرد. پردازنده کور آی سون چهار هسته ای دارد که به صورت نرمال 2.3 گیگاهرتز سرعت داشته و تا 4.1 اورکلاک می شود.
به صورت دیفالت 4 گیگ رم داشته اما می توان تا 32 گیگ رم روی آن نصب کرد. بلو ری دی وی دی، هارد 256 گیگ اس اس دی (با اسلات اضافی برای هارد یک ترابایتی ساتا)، یو اس بی سه، کارت حافظه خوان و بی سیم از دیگر ویژگی های آن به شمار می رود.
new09-59.jpg

new09-60.jpg

new09-61.jpg

new09-62.jpg

new09-63.jpg

new09-64.jpg

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
اشنباه محض لب تاپ واسه گیم

اصلا اینطور نیست و اتفاقا خیلی هم خوبه!
لپ تاپ هایی که مخصوص ساخته میشن دارای بالاترین مشخصات سخت افزاری هستند و گیم یکی از کاراییشون در گیمه!
ممکنه شما با برنامه هایی گرافیکی زیاد سر و کار داشته باشید و بخواهید در هر جایی کارتون رو انجام بدید و اینجاست که همچین لپ تاپی بکار میاد و خیلی برنامه های دیگه نیاز به مشخصات سخت افزاری بالایی دارند.
یکی اصلا کارش گیم هست! یعنی شغلش بازی کردنه و بخواد بتونه هر جایی اینکارو کنه
پی سی ادم رو مجبور میکنه تنها در یک حالت ازش استفاده کنید اما لپ تاپ اینطوری نیست

:گل:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
لپ تاپ های گیم از هر نظر برای بازی ساخته میشن (سیستم خنک کننده - کارت گرافیک قوی - ظاهر گیمری و ... )
تنها بدیشون قیمت خیلی بالاشونه و البته سنگینیشون :نیش:

am1n

New member
اصلا اینطور نیست و اتفاقا خیلی هم خوبه!
لپ تاپ هایی که مخصوص ساخته میشن دارای بالاترین مشخصات سخت افزاری هستند و گیم یکی از کاراییشون در گیمه!
ممکنه شما با برنامه هایی گرافیکی زیاد سر و کار داشته باشید و بخواهید در هر جایی کارتون رو انجام بدید و اینجاست که همچین لپ تاپی بکار میاد و خیلی برنامه های دیگه نیاز به مشخصات سخت افزاری بالایی دارند.
یکی اصلا کارش گیم هست! یعنی شغلش بازی کردنه و بخواد بتونه هر جایی اینکارو کنه
پی سی ادم رو مجبور میکنه تنها در یک حالت ازش استفاده کنید اما لپ تاپ اینطوری نیست

اول به نظر من شما یک گیمر نیستید مهدی جان
مشخصاتی که یه pcیاnotbookخوب واسه بازی باید داشته باشه یه ماتیتور بزرگ که لب تاب نداره یه کیبورد خوب ونبتا بزرگ میخواد وبرای بازی حرفه ای یه کیبورد آرگونومیک که باز لب تاب نداره واسه بازی یه جای درست وتسلط بر بازی می خواد که فقط پشت میز کامپیوتر است حالا تو هر جا که بخوای به لب تابد کیبورد وموس وصل کنی و بخوای بازی کنی به جز پشت میز نمیشه بعدش که میگه امکان هم ونقل هم است بازی های قوی cpuبالا می خواهن وهمین هم باعث استفاده برق زیاد میشه که بهترین لب تاب هم بیش تر از 4 ساعت جواب گو نیست
بازم می گم واسه بازی لب تاب واسه بازی اشتباه محض است

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
مشخصاتی که یه pcیاnotbookخوب واسه بازی باید داشته باشه یه ماتیتور بزرگ که لب تاب نداره یه کیبورد خوب ونبتا بزرگ میخواد وبرای بازی حرفه ای یه کیبورد آرگونومیک که باز لب تاب نداره واسه بازی یه جای درست وتسلط بر بازی می خواد که فقط پشت میز کامپیوتر است حالا تو هر جا که بخوای به لب تابد کیبورد وموس وصل کنی و بخوای بازی کنی به جز پشت میز نمیشه بعدش که میگه امکان هم ونقل هم است بازی های قوی cpuبالا می خواهن وهمین هم باعث استفاده برق زیاد میشه که بهترین لب تاب هم بیش تر از 4 ساعت جواب گو نیست
امین جان نمیدونم شما تا حالا لپ تاپ گیم از نزدیک دیدی و از ش استفاده کردی؟
این لپ تاپ ها هم تا جایی که ممکنه ارگونومیک ساخته میشن
معمولا همه جا یه پریز برق پیدا میشه که بشه بازی کرد
همونطور که گفتم این لپ تاپا یکم سنگینن و زیاد قابلیت حمل ندارن ولی با این حال برای کسی که مسافرت میره خیلی از pc بهتره
موس و کیبورد هم که میشه تهیه کرد و معمولا با این لپ تاپا موس گیم هم ارائه میشه ( کیبورد خود لپ تاپ هم مخصوص گیمراست )
میز هم خیلی جاها پیدا میشه و اگه کسی واقعا بخواد بازی کنه شرایط سخت مثل رو زمین نشستنم تحمل میکنه
میگم که فقط قیمتشون خیلی بالاتر از دسکتاپ مشابهه

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
دلم سگا میخواد
یه بازی داشت یه هواپیماهه بود هی میرفت میرفت نباید به جایی میخورد بنزینشم تموم میشد یه چیزایی بود میخورد بنزینش زیاد میشد

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

امین جان
اتفاقا من هم گیمر هستم(هر مدتیه اصلا وقت نمیکنم) هم با انواع و اقسام لپ تاپ ها سر و کار داشتم و کاملا میدونم چه خصوصیاتی دارند ...چه گیم و چه غیر گیم
اما چیزی که الان متوجه شدم شما حتی از لپ تاپ های سری گیم اطلاعات خاصی ندارید و حتی 1 ساعت هم باهاشون کار نکردید و گرنه میدونستید با لپ تاپ های عادی کاملا متفاوت هستند.

نوت بوک های گیمینگ بارزترین مشخصه ای که دارند داشتن سخت افزارهای بسیار قوی هست تا در رزولیشنی که پشتیبانی میکنند بتونند هر بازی رو به راحتی اجرا کنند(این اولین تفاوت با نوت بوک های عادی)
نوت بوک های گیمینگ اغلب دارای کیبوردهای خاص هستند که جنس و ترکیب دکمه ها میتونه متفاوت باشه + یک سری دکمه های اضافی که بعضی هاشون دارند و محاله از کار کردن با کیبورد اونها خسته بشید(این دومیش)
نوت بوک های گیمینگ بر اساس سلیقه کاربران با مانیتور های بزرگ و مانیتورهای سایز کوچکتر ساخته میشن مثلا مانیتوز 15.6 و مانیتور 17.3 که شما کافیه فقط با نوت بوکی که مانیتور 17.3 داره کار کنید تا متوجه بشید بزرگیشون به چه اندازه ای هستند بگذریم که صفحه نمایش بعضی هاشون علاوه بر اندازه دارای ویژگی های دیگه ای هست
نوت بوک های گیمینگ دارای باتری های قدرمند تری هستند و فراموش نکنید اگر 4 ساعت میشه باهاشون بازی کرد مصرف برقشون خیلی خیلی بیشتر از نوت بوک عادی هست که میتونه 4 ساعت روشن باشه
نوت بوک های گیمینگ دارای طراحی های جالب و ارگونومیکی هستند و وقتی بهشون نگاه میکنید حس کاملا عجیب و متفاوتی بهتون دست میده بطوری لذت بازی 2 چندان میشه
نوت بوک های گیمینگ بعضا دارای فناوری های متفاوتی هستند مثل استفاده از تراشه هایی که هنگام بازی آنلاین پینگتون رو نصف میکنه یا سیستم صوتی بسیار پیشرفته هستند که همین ویژگی باعث میشه دیدن یک فیلم در این نوت بوک بسیار لذت بخش تر بشه
نوت بوک های گیمینگ برای کارهایی که نیاز به پردازش های سنگین دارند بسیار قوی ظاهر میشن و تنها کارشون اجرای گیم نیست! میگن سری گیم چون گیم نیاز به سخت افزار و ویژگی های خاصی داره
نوت بوک های گیمینگ............
اگه کافی نیست میتونید بگید

در کل من با نوت بوک های گیمی که کار کردم هیچ کدوم از ویژگی های خاصشون رو در نوت های عادی که باهاشون کار کردن ندیدم+ اینکه قدرتمندترین نوت بوک و خاص ترین نوت بوک ها همینا هستند.

تنها نکته منفی و غیر قابل انکار:
نوت بوک های گیمینگ وزن بیشتری دارند اما این وزن در مقابل ده ها قابلیت هست که کاملا ارزششو داره چون بالاخره در قبال این همه کارایی و قابلیت که در اختیارتون قرار میدن این کمترین نکته منفیه و غیر قابل انکار

در آخر برای اطلاعات بیشترتون:
یک ویدیوی 9 مگابایتی بسیار دیدنی از یکی از یک نوت بوک گیمینگ که توصیه میکنم حتما ببینیدش:
http://och.boxup.ir/fileup/uploads/13604462551.zip

این لینک بررسی یکی از دوستان بنده از یکی از برترین نوت بوک های گیمینگ که اگر کامل بخونیدش اطلاعات بسیار زیادی کسب میکنید:
http://www.overclockingheroes.com/forum/thread738.html

به نظر من می تونیم یه رای گیری بذاریم

این مورد اشتباهه چون هر کسی که رای میده ممکن نیست اطلاعات کافی داشته باشه و صرفا بر حسب سلیقه رای بده.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
در آخر برای اطلاعات بیشترتون:
یک ویدیوی 9 مگابایتی بسیار دیدنی از یکی از یک نوت بوک گیمینگ که توصیه میکنم حتما ببینیدش:
http://och.boxup.ir/fileup/uploads/13604462551.zip

این لینک بررسی یکی از دوستان بنده از یکی از برترین نوت بوک های گیمینگ که اگر کامل بخونیدش اطلاعات بسیار زیادی کسب میکنید:
http://www.overclockingheroes.com/forum/thread738.html
مهدی جان بسیار لذت بردیم از ریویو و کلیپ
احساساتمون وصف نشدنیه نسبت به این لپ تاپ :ذوق زده:
شاید تنها چیزی که کم بیاره نسبت به سری گیم ایسوس ظاهرش باشه

am1n

New member
در هر صورت بهترین لب تاب گیم رو به هم من بدن با کامپیوتر خودم رو ترجیح می دم

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
در هر صورت بهترین لب تاب گیم رو به هم من بدن با کامپیوتر خودم رو ترجیح می دم

خب اینجا دیگه قضیه فرق میکنه و این نظر شخصی خودتونه اما جمله ای مثل لپ تاپ برای گیم خوب نیست کاملا بی اساسه چون توجیه فنی تو این جمله دیده نمیشه.
بهتر بود از همون اول میگفتید از نظر من لپ تاپ برای گیم خوب نیست نه اینکه لپ تاپ به درد بازی نمیخوره بهر حال نظر هر کسی قابل احترامه

بر اساس تجربه هایی که دارم بهترین لپ تاپ گیم لازم نیست.....یه لپ تاپ گیم مثل GE70 بهتون بدن نظرتون کاملا تغییر میکنه نه اون ابر لپ تاپ هایی که در بررسی و کلیپ دیدید.

بالا