Touraj Trial
کاربر ويژه
سیتم ترمز دیور ایکس تی شیمانو برای شروع . مهمترین قسمت یه دوچرخه ی تریال که ترمز هاش هست که در دوچرخه های خوب که کمتر از 10% تریال سوارای ایرانی دارند از ترمز های هیدرولیک (روغنی) دیسکی یا لقمه ایی (ریم بریک) استفاده میشه. اما متاسفانه 90% تریال سوارای ایرانی در حال حاضر از ترمز های فکی یا همون ویبریک استفاده میکنند. یکی از بهترین فکی های ترمز موجود در بازار ایران فک های شیمانو هستند که بالا ترین مدلش مدل دیور ایکس تی هست که بسیار سبک و خوبه اما مناسب برای تریال نیست. میگید چرا؟
چون اولا لقمه های ترمز دیور ایکس تی و همچنین مدل دیور پشت فلزی هستند و بعد از 3-4 روز به دلیل کشویی بودن پین نگهدارنده ی گوشت لقمه ها کج شده و گوش لقمه ها از جای خود کنده میشوند . نکته ی دوم شکسته شدن قسمت فنری ایی است که در درون جای تنظیم روی بدنه قرار میگیرد (همون جایی که 3 تا سوراخ داره ) برای من بعد از 1.5 ماه استفاده از اون قسمت شکست و مجبور به دور انداختن یک قسمت فک ترمز شدم.
به نظرم بهترین فک ترمز مناسب تریال فک های اوید یا همون اواید و فک های شیمانو آلیویو هستند
چون اولا لقمه های ترمز دیور ایکس تی و همچنین مدل دیور پشت فلزی هستند و بعد از 3-4 روز به دلیل کشویی بودن پین نگهدارنده ی گوشت لقمه ها کج شده و گوش لقمه ها از جای خود کنده میشوند . نکته ی دوم شکسته شدن قسمت فنری ایی است که در درون جای تنظیم روی بدنه قرار میگیرد (همون جایی که 3 تا سوراخ داره ) برای من بعد از 1.5 ماه استفاده از اون قسمت شکست و مجبور به دور انداختن یک قسمت فک ترمز شدم.
به نظرم بهترین فک ترمز مناسب تریال فک های اوید یا همون اواید و فک های شیمانو آلیویو هستند