• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی کمربند دامن

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
کمربند راست

این کمربندها اگر در روی خط کمر قرار بگیرند خیلی راحت هستند .پهنای آنها در حدود 2.5 تا 8 سانت می باشد .

خطی در روی کاغذ رسم می کنیم که طول آن برابر دور کمر +2 سانت جای دکمه و پهنای آن پهنای دلخواه است ( 2.5-8 )

مرکز پشت و مرکز جلو و درز پهلو را روی آن مشخص کرده مکان دکمه و اضافه برای جا دکمه را بر روی آن مشخص می کنیم
.

کمر بند با شکل منحنی

کمربند یا پائین خط کمر قرار می گیرد و یا بالای خط کمر ، که به پهلوی آن شکل فرو رفتگی داده می شود تا قالب خط بالی کمر گردد .

پائین خط کمر

به اندازه پهنای کمربند از بالای الگوی دامن کم می کنیم ( مثال اگر پهنا را 4 بگیرید 4 سانت از بالای الگو برش می زنیم ) و خط جدید کمر را اندازه می گیریم.

یک کمربند راست بر اساس نصف پهنای مورد نظر که در مثال 4 بود که می شود 2و به اندازه دور کمر اصلی. 2 سانت بقیه را سجاف می دوزیم.

حال الگو را از محل های مرکز پشت و پهلوها برش زده و اوازمان می دهیم تا جایی باز می کنیم که

اندازه کمر جدید شود .

کمر بند در بالای خط کمر

شکل کمر را در روی الگوی بالاتنه در بالای خط کمر رسم و کمر رسم شده را قیچی می کنیم.

ساسون ها را می بندیم.و جای ساسون کمر را در بالای قسمت آن در حدود 4 سانت روی هم

بر می گردانیم.

تمام کمربندهایی که دارای خط های منحنی هستند باید یک لایه بریده شوند و بعد لایه دیگر به صورت سجاف باشد.

کمربندهایی که پائین تر از خط کمر بسته می شوند

روی الگوی دامن کمربند را پائینتر از خط کمر رسم می کنیم، در حدود 5 تا 6 سانت تا خط کمر ، و جای جدید کمر را اندازه می گیریم

فقط یک کمربند خیلی باریک به کار می بریم .برای کمربندهای پهن تر باید الگوی آن را مانند کمربند شکل منحنی بسازیم.

سجاف کمر بند خط کمر

اطراف الگوی دامن را تا خط باسن رولت می کنیم.پهنای سجاف را در روی الگو مشخص می کنیم.

سجاف را قیچی می کنیم.ساسون ها را می بندیم.و پهلوها را در کنار هم قرار می دهیم.روی کاغذ جدید الگوی سجاف را رولت می کنیم
 
بالا