• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی GLX G1

آیا اولین آندرویدی ایران موفق خواهد بود؟

• بلی

رای: 1 16.7%
  • تقریبا

رای: 2 33.3%
  • خیر

رای: 3 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    6

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
g11.jpg

کمپانی ایرانی GLX که پیش از این تنها گوشی هایی مبتنی بر جاوا و یک نمونه تقریبا آزمایشی ویندوز موبایل را تولید کرده بود برای اولین بار یک اسمارت فون مبتنی بر آخرین نسخه اندروید را رونمایی نمود. اطلاعات زیادی از این اسمارت فون که GLX G1 نام دارد در دست نیست. ولی برخی مشخصات اعلام شده را می توانید در ادامه مطلب ببینید.

صفحه نمایش: لمسی خازنی / دارای اندازه ۴٫۱ اینچی
نسخه سیستم عامل: اندروید ۲٫۳ موسوم به نان زنجبیلی (Gingerbread)
دوربین اصلی: ۵ مگاپیکسلی
دوربین ثانویه: دارد / با پشتیبانی از تماس ویدئویی
GPS: دارد
Wi-Fi: دارد / با قابلیت مسیریابی
۳G: دارد
همچنین اعلام شده است که این گوشی به صورت پیشفرض علاوه بر مارکت اصلی اندروید (که برای ایرانیان مسدود است) از مارکت ایرانی”بازار” استفاده خواهد کرد.
G1-11.jpg

چند تصویر منتشر شده از این اسمارت فون شباهت زیاد آن به محصولات کمپانی های HTC و Motorola را نشان می دهد که به عنوان اولین محصول قابل قبول است. اما بهتر است GLX مانند اکثر تولید کنندگان موبایل استایل ظاهری خاص خود را طراحی کرده و بر روی گوشی هایش پیاده کند. هرچند که همه
G1-31.jpg

چیز در ظاهر خلاصه نمیشود و نام اسمارت فون نیز یادآور Samsung GS 1 می باشد!
G1-21.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جدیداً تبلیغات این گوشی هم در پیام های بازرگانی تلویزیون ایران آغاز شده.

Reza.M

Banned
درباره سوال نظر سنجی باید یه توضیحاتی بدم :

اولین مورد اینه که خوب چه دلیلی داره امکانات سخت افزاری گوشی بیان نشه ؟!!!!
صرفا اینکه دوربین 5 مگاپیکس داره نمیشه گفت گوشی خوبیه !
بحث دیگه اینه که آندروید 2.3 بسیار میتونه این گوشی رو کمک کنه اما بنظرم نمیتونه در مقابل غول HTC با CPU 1.2GHZ دو هسته ای دوام بیاره
درباره امکانات خرید از بازار فارسی کمی میتونه کمک کنه اما خوب هنوز فرهنگ استفاده از اون توی ایران جا نیوفتاده و راه درازی در پیش داریم
درباره GPS و Wifi و Bluetooth و چیزای دیگه خوب اگه این امکانات نداشت باید شکست سنگینی رو متحمل میشدند

اما جدای از همه ی این موارد اولین اسمارت فون ایرانی جای تقدیر داره و با تمام ضعف هایی که از ظاهر تا باطن این گوشی میشه گرفت اما همت این شرکت رو باید ارج نهاد و اگه قرار باشه ما در این زمینه پیشرفت کنیم یک پشتیبانی اساسی باید از این شرکت و شرکت های مشابه احتمالی باید انجام بشه تا ما بتونیم از پس این حرکت عظیم بر بیاییم و سرمون رو بالا نگه داریم

در پناه حق ... انشاالله

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شاید برای اولین قدم و در صورتی که این قدم همراه با قیمت مناسب و ارزون این گوشی برای ایرانیان باشه شاید بشه کار رو خوب توصیف کرد.

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
در مورد امکانات سخت افزاری شرکت glx به این توضیح اکتفا کرده .

fateme joooon

New member
اولا جی ال ایکس یه گوشی ایرانی نیست که اگه بهش بد گفتن تب کنیم و ...
دوما اگه این گوشی مالی بود نمیومدن تو ایران برای اولین بار پخشش کنن و میفرستادنش اروپا و در آخر می اومد آسیا
دوما توی سایت جی ال ایکس اصلا این گوشی وجود نداره
سوما از اونجایی که اندروید یه گوشی فوق العاده باطری خور هست و گوشی های چینی بدون سیستم عامل یا جاوا همینجوری شارژ نکه نمیدارن و برای نسخه اندرویدشون احتمالن باید به عنوان تلفن ثابت با موبال سیم دار استفاده کرد
احتمالا برای کاهش قیمت این گوشی از صفحه نمایش مقاومتی استفاده بشه که باید قید چند لمسی بودن و بازی های چند لمسی اندرویید رو بزنید
اگه قیمت این گوشی 120 تا 150 باشه ارزش خریدن داره و بس
این نیست که بگیم چون ایرانیه بخریم اون یارو هیچ به فکر این نیست که مشکل عدم توانایی شما رو در خرید وشی اندرویید حل کنه بلکه یه وارد کننده قطعه و مونتاژ کننده اونه
من به شما قول میدم که با این گوشی دیگه هیچ مشکلی ندارین جز گوشی خودتون
ضمنا اسم این گوشی هم از یک گوشی htc به همین نام هست که گمون کنم اولین گوشی اندرویید دنیا بوده

Reza.M

Banned
اولا جی ال ایکس یه گوشی ایرانی نیست که اگهبهش بد گفتن تب کنیم و ...
دوما اگه این گوشی مالی بود نمیومدن تو ایران برای اولین بار پخشش کنن ومیفرستادنش اروپا و در آخر می اومد آسیا
دوما توی سایت جی ال ایکس اصلا این گوشیوجود نداره
سوما از اونجایی که اندروید یه گوشی فوق العاده باطری خور هست و گوشیهای چینی بدون سیستم عامل یا جاوا همینجوری شارژ نکه نمیدارن و برای نسخهاندرویدشون احتمالن باید به عنوان تلفن ثابت با موبال سیم دار استفادهکرد
احتمالا برای کاهش قیمت این گوشی از صفحه نمایش مقاومتی استفاده بشه که بایدقید چند لمسی بودن و بازی های چند لمسی اندرویید رو بزنید
اگه قیمت این گوشی 120تا 150 باشه ارزش خریدن داره و بس
این نیست که بگیم چون ایرانیه بخریم اون یاروهیچ به فکر این نیست که مشکل عدم توانایی شما رو در خرید وشی اندرویید حل کنه بلکهیه وارد کننده قطعه و مونتاژ کننده اونه
من به شما قول میدم که با این گوشی دیگههیچ مشکلی ندارین جز گوشی خودتون
ضمنا اسم این گوشی هم از یک گوشی htc به همیننام هست که گمون کنم اولین گوشی اندرویید دنیا بوده

حرف شما درسته و با کمال احترام به نظر شما من هم نظر خودم رو میگم ...
شما همین مونتاژی که میگید رو هیچ شرکتی توی ایران تا الان نتونسته انجام بده
بنده خودم مهندس الکترونیک هستم و تقریبا برد های گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ رو دیدم و خوب میدونم که ما تا هزار سال دیگه با وضعیت موجود نمیتونیم قطعه ای رو بسازیم مگه اینکه معجزه ای بشه
اما مساله اینه که نمیشه نشست و همش گفت این گوشی چینیه و بدرد نمیخوره و ...
اگه هر کسی بخواد اینطوری فکر کنه که دیگه هیچ پیشرفتی وجود نداره
پس سعی نکنیم که همش از بدی های این موارد بگیم
سعی کنیم یک مقدار هم به موج مثبت این قضیه فکر کنیم

آخرین ویرایش:
بالا