• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مكسس: براي فتح جام به ميلان آمدم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مدافع فرانسوي و جديد ميلان اعلام کرد تنها براي اينکه بتواند در جام‌هاي مختلف قهرمان شود به اين تيم آمده است.

00028755.jpg

به نقل از مديا اسپورت، فيليپ مکسس چندي پيش و بر اساس قانون بوسمن از جالوروسي جدا شده و به جمع روسونري اضافه شد تا دوران جديدي را در ميلان آغاز کند.
مکسس در مورد حضور در ميلان گفت: دوست دارم بهترين بازي‌هايم را براي روسونري انجام دهم. مي‌خواهم همواره سرمربي از بازي من رضايت داشته باشد و هم تيمي‌هايم نيز از حضور من در زمين احساس خوبي داشته باشند.
وي اظهار داشت: برايم افتخار بزرگي است که پيراهن ارزشمند ميلان را به تن مي‌کنم. تا چهار سال ديگر در سن سيرو حضور دارم و تصور مي‌کنم حضور در اين تيم تيم نهايت آرزوي يک بازيکن است. آنقدر گستاخ نيستم که اعلام کنم جانشين بازيکناني مانند الساندرو کاستاکورتا و فرانکو بارسي شده‌ام ولي مي‌‌خواهم افتخارات آنها را تکرار کنم. به ميلان آمديم زيرا قصد داشتم جام‌هاي زيادي را فتح کنم. فکر مي‌کنم در اين تيم مي‌توانم به آرزوهايم برسم.

بالا