گرافیک رو همه دوست دارند اصلا کلمه ای هست که وقتی شنیده میشه
و به عنوان صفت برای اسمی بکار میره اهمیت و کیفیت اون اسم یا موضوع رو بالا میبره!
ولی موقع عمل اعصاب خورد کنه و..
بی مقدمه و شرح،شروع میکنم و برداشت از مطالب پای خودتون!!
&&&
با پیکسلار آشنا هستید؟اگه قبلا بهش برنخوردید باید بگم که پیکسلارفوتوشاپ کامل و رایگان آنلاینه که مواقع ضروری برای هر کسی ممکنه نیاز بشه!
و خب چون دقیقا همون فوتو شاپه با همون کارکرد کمکی به دوستانی که میخوان گرافیک رو دور بزنن نمیکنه!!
ولی اگه به لینکی که در پایان پست میذارم برید، صفحه ای کاملا خلوت و ساده میبینید که 4 گزینه در وسطش دیده میشه(برای وارد کردن عکس:از درایوتون-از وبکم-از لینک-و..)بعد از انتخاب عکس پایین صفحه ابزاری میبینید
اگه زیاد به این ابزار احتیاج پیدا میکنید و یا خوشتون میاد شاید هم سخته هر بار به این سایت برید!
راه حلی دیگه پیشنهاد میکنم! اگه میخواید این سایت مثه یه ابزار بشه توی مرورگرتون
و به کلیک راست فایر فاکس اضافه بشهکلیک کنید (افزونه رو نصب کنید)
مکانی که بهتون معرفی میکنم،در راحتتر کردن کار برای شما بسیار موثره!!
میتونید کلی افکت و ... به عکسهای خودتون اضاف کنید در واقع نباید دیگه جزییات رو توضیح بدم!!
تا حس کنجکاوی تون تحریک و لذت پی بردن به مقصود رو خودتون بچشید ولی کوتاه بگم:
درمنوی سایت دسته بندی شده ولی میتونید در مرکز صفحه (که تمامی نمونه ها گذاشته شده و مابقی هم پایین در ادامه اش موجوده )انتخاب کنید
و مرحله بعدش
در اینجا من برای تست عکسی گذاشتم و میتونید تصویری بهتر و با حوصله تنظیمش کنید و GO رو بزنید
جایی رو که میخوام بگم شامل 147 افکت مختلف برای ایجاد روی تصاویر و عکسهاتونه که فقط با یک کلیک قابل انجامه.
و از عکسهای معمولی یک چیز خاص میتونید بسازید.
استفاده از آن خیلی راحته و همه مدلها و افکتها یک نسخه رایگان دارند و برای دسترسی به بقیه آنها باید یک مقدار کمی پول پرداخت کنید.
ولی برای استفاده از جلوههای رایگان مجبور نیستید ثبتنام کنید ، اما اگر این کار را بکنید ، میتونید برای خودتون یک گالری عکس بسازید.
در این سایت میتونید از چیزایی مثل دهان، بینی، عینک، کلاه و موارد دیگر برای ساخت کاریکاتور استفاده کنید. این سایت اپلیکیشن هایی برای اندروید و آیفون نیز داره.
برای اینکه تستی نشون داده باشم یه کار ساده فقط انجام دادم!
سایت Photo 505 ابزاری سرگرم کننده هستش که حدوداً بیش از ۲۰۰ قالب یا جلوهی عکسی رو در خودش داره
و ادعا میکنه که از فناوری تشخیص چهره استفاده میکنه و میتونه چهره انسان رواز عکس تشخیص داده و اون رو از عکس جدا کنه.
تصاویری که توسط این ابزار تولید میشن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و شاید بتوان گفت که حتی بهتر از تصویر اصلی آپلود شده میشن
این سایت توسط برادران دیوار کشی شده پس باید بدونید که از راه ساده نمیشه رفت داخلش ولی چون معرفیش کردم ،
راهی براتون میذارم(دوستانی که شاید نتونند وارد بشن) به این لینک برید این یک سرور پر-و-ک-سی آنلاینه و هر لینکی داخلش
بذارید براتون باز میکنه و لینک سایت مد نظر ما http://www.photo505.com/ این هست
این سایت که معرفی میکنمLoonapix !! و مثل پست بالایی فیلتتر هست پس ابتدا
بهاین لینک برید(سرور آنلاین ورایگان پرو-کسی) و آدرس http://www.loonapix.com/ رو کپی و در موتور جستجوش بذارید
تا براتون بازش کنه!:گل:
سایت Loonapix یکی دیگر از ویرایشگرهای آنلاین تصاویره که از کیفیت بالایی برخوردار بوده
و دهها جلوه و افکت بر روی عکس شما اعمال میکنه. همچنین دارای قاب های خالی که دارای یک سوراخ هستند
و شما میتـوانید چهره خودتون رودر اون قرار بدید که این چهره ممکنه در کنار یک شخصی معروف باشه.
علاوه براون میتونید دستکاریهایی زیاد روی عکسها انجام بدید و یا با ابزارهایی که در اختیار شما میذاره ، میتونید برای خود یک آواتار طراحی کنید.