• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

من و گرافیک;گرافیک و من

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
گرافیک رو همه دوست دارند اصلا کلمه ای هست که وقتی شنیده میشه
و به عنوان صفت برای اسمی بکار میره اهمیت و کیفیت اون اسم یا موضوع رو بالا میبره!
ولی موقع عمل اعصاب خورد کنه و..
بی مقدمه و شرح،شروع میکنم و برداشت از مطالب پای خودتون!!
&&&
با پیکسلار آشنا هستید؟اگه قبلا بهش برنخوردید باید بگم که پیکسلار
فوتوشاپ کامل و رایگان آنلاینه
که مواقع ضروری برای هر کسی ممکنه نیاز بشه!
و خب چون دقیقا همون فوتو شاپه با همون کارکرد کمکی به دوستانی که میخوان گرافیک رو دور بزنن نمیکنه!!
ولی اگه به لینکی که در پایان پست میذارم برید،
صفحه ای کاملا خلوت و ساده میبینید که 4 گزینه در وسطش دیده میشه(برای وارد کردن عکس:از درایوتون-از وبکم-از لینک-و..)بعد از انتخاب عکس
پایین صفحه ابزاری میبینید

io8arucsstpfpkslhgj.jpg

میتونید ساده استفاده کنید
ch917vpld0b217pzhtwr.gif

لینک مورد نظر

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
اگه زیاد به این ابزار احتیاج پیدا میکنید و یا خوشتون میاد شاید هم سخته هر بار به این سایت برید!
راه حلی دیگه پیشنهاد میکنم! اگه میخواید این سایت مثه یه ابزار بشه توی مرورگرتون
و به کلیک راست فایر فاکس اضافه بشه
کلیک کنید (افزونه رو نصب کنید)

و

اگه میخواید این سایت مثه یه ابزار بشه توی مرورگرتون و به کلیک راست
مرورگر کروم شما اضافه بشه
کلیک کنیدhttps://chrome.google.com/extensions/detail/cjjghkapdciaiogkeofggpblmbbnjinn

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
مکانی که بهتون معرفی میکنم،در راحتتر کردن کار برای شما بسیار موثره!!
میتونید کلی افکت و ... به عکسهای خودتون اضاف کنید در واقع نباید دیگه جزییات رو توضیح بدم!!
تا حس کنجکاوی تون تحریک و لذت پی بردن به مقصود رو خودتون بچشید ولی کوتاه بگم:
درمنوی سایت دسته بندی شده ولی میتونید در مرکز صفحه (که تمامی نمونه ها گذاشته شده و مابقی هم پایین در ادامه اش موجوده )انتخاب کنید

57833734198234739049.jpg

و مرحله بعدش

94730597484381237804.jpg

در اینجا من برای تست عکسی گذاشتم و میتونید تصویری بهتر و با حوصله تنظیمش کنید و GO رو بزنید

27815563310566140751.jpg

نتیجه

50796074653871608619.jpg

ورود به سایت مورد نظر

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
جایی رو که میخوام بگم شامل 147 افکت مختلف برای ایجاد روی تصاویر و عکسهاتونه که فقط با یک کلیک قابل انجامه.
و از عکس‌های معمولی یک چیز خاص میتونید بسازید.
e1qcjc4ncyw6hheu3oys.jpg

استفاده از آن خیلی راحته و همه مدلها و افکتها یک نسخه رایگان دارند و برای دسترسی به بقیه آنها باید یک مقدار کمی پول پرداخت کنید.
ولی برای استفاده از جلوه‌های رایگان مجبور نیستید ثبت‌نام کنید ، اما اگر این کار را بکنید ، میتونید برای خودتون یک گالری عکس بسازید.
در این سایت میتونید از چیزایی مثل دهان، بینی، عینک، کلاه و موارد دیگر برای ساخت کاریکاتور استفاده کنید. این سایت اپلیکیشن هایی برای اندروید و آیفون نیز داره.

برای اینکه تستی نشون داده باشم یه کار ساده فقط انجام دادم!

عکس اولیه

ild1qnz43c3m2uipigt.jpg

نتیجه

dtuts0dja5b3xwkht3vk.jpg

ورود به سایت مورد نظر

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
سایت Photo 505 ابزاری سرگرم کننده هستش که حدوداً بیش از ۲۰۰ قالب یا جلوه‌ی عکسی رو در خودش داره

و ادعا میکنه که از فناوری تشخیص چهره استفاده میکنه و میتونه چهره انسان رواز عکس تشخیص داده و اون رو از عکس جدا کنه.
تصاویری که توسط این ابزار تولید میشن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و شاید بتوان گفت که حتی بهتر از تصویر اصلی آپلود شده میشن
New%20%2810%29.gif

این سایت توسط برادران دیوار کشی شده پس باید بدونید که از راه ساده نمیشه رفت داخلش ولی چون معرفیش کردم ،
راهی براتون میذارم(دوستانی که شاید نتونند وارد بشن) به
این لینک برید این یک سرور پر-و-ک-سی آنلاینه و هر لینکی داخلش
بذارید براتون باز میکنه و لینک سایت مد نظر ما
http://www.photo505.com/ این هست

mnvucngvk3q4jpffh7.jpg

v5qta3rn2yalilkams.gif

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی

این سایت که معرفی میکنم
Loonapix !! و مثل پست بالایی فیلتتر هست پس ابتدا

به
این لینک برید(سرور آنلاین ورایگان پرو-کسی) و آدرس http://www.loonapix.com/ رو کپی و در موتور جستجوش بذارید
تا براتون بازش کنه!:گل:

سایت Loonapix یکی دیگر از ویرایشگرهای آنلاین تصاویره که از کیفیت بالایی برخوردار بوده
و دهها جلوه و افکت بر روی عکس شما اعمال میکنه. همچنین دارای قاب های خالی که دارای یک سوراخ هستند
و شما میتـوانید چهره خودتون رودر اون قرار بدید که این چهره ممکنه در کنار یک شخصی معروف باشه.
علاوه براون میتونید دستکاری‌هایی زیاد روی عکس‌ها انجام بدید و یا با ابزارهایی که در اختیار شما میذاره ، میتونید برای خود یک آواتار طراحی کنید.

yho6er65ad6wvhy8y6t.jpg

بالا