• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهدی تاج: سازمان لیگ نباید مثل حمام شود!

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سرپرست سازمان لیگ برتر می گوید با فشار کسی به فدراسیون نیامده.

صبح امروز سرپرست جدید سارمان لیگ برتر فوتبال رو در روی خبرنگاران و اصحاب رسانه نشست تا در مورد اما و اگر هایی که پس از این انتخاب به وجود آمده بود پاسخ بدهد.در حالی که خیلی ها بر این باورند که یک قدرت و لابی بازی تاج را سرپرست سازمان لیگ کرده است خودش چنین اعتقادی ندارد و می گوید:«اصلا اهل این لابی بازی ها نیستم و با فشار کسی هم به فدراسیون نیامده ام.تقریبا یک ماه است که من و کفاشیان جلسات متعددی را برگزار می کنیم که در یکی از آنها به این نتیجه رسیدیم که من به فوتبال و فدراسیون برگردم.»

مهدی تاج از اقتدار حرف می زند.اقتداری که باید سازمان لیگ داشته باشد تا بتواند مشکلات مختلف فوتبال را به خصوص در دسته های پایین تر حل کند:«من به کفاشیان گفته ام که کم طاقت هستم و به کسی اجازه دخالت در کارم را نمی دهم.سازمان لیگ برتر باید اقتدار داشته باشد. اگر این‌گونه نباشد به درد هیچ‌کس نمی‌خورد. در لیگ دسته اول اتفاقاتی می افتد که از دوربین به دور است و ما از همه آنها باید مطلع شویم.اجازه نمی‌دهم که کسی بخواهد در کاری دخالت کند اگر قرار است موضوعی مطرح شود و یا دستوری از سوی کفاشیان برسد باید خود من هماهنگ شود. اجازه نمی‌دهم زلف کسی در سازمان گره بخورد. آدم باهوشی هستم و زود متوجه می‌شوم و آن را از بین خواهم برد. نباید کسی به کس دیگری وصله شود و ارتباطی به وجود آید.همه مدیران باشگاه‌ها هم علاقه‌مند هستند تا با اقتدار در سازمان لیگ فعالیت کنند.»

تاج با اشاره به افرادی که در سازمان لیگ فعالیت می‌کنند عنوان کرد:« پرسنل سازمان لیگ تعداد مناسبی است، اگر افراد یک سازمان بیش از حد باشند مانند همان حمامی می‌شود که افراد بیکار پشت یکدیگر را کیسه می‌کشند. نباید این اجازه را بدهیم تا افراد زیاد شوند زیرا در آن موقع مسائلی به وجود می‌آید که ما باید بشویم شورای حل اختلاف اما من وقتی افراد سازمان لیگ برتر را دیدم به این موضوع پی بردم که شرایط و تعداد خوبی است. تغییراتی در این زمینه نخواهیم داشت و شخصی اضافه نمی‌شود.»

وی در مورد استعفای رویانیان هم حرف زدو گفت:« رویانیان پس از هر دو جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس استعفاء می‌داد چرا که نگران اوضاع و تطبیق شرایط است. مطمئناً او به فدراسیون نمی‌آید.»

سرپرست سازمان لیگ در مورد اینکه آیا بهروان عملکرد ضعیفی داشت و نتوانست حق پخش را تلویزیونی را بگیرد، گفت:« کاملاً این مسئله که بهروان عملکرد خوبی نداشته را تکذیب می‌کنم. من با صدا و سیما رابطه خوبی دارم. همیشه سعی کردم انسان متعادلی باشم نه بایکی آنقدر دوست می‌شوم که غش کنم و با نه با کسی به مشکل بر بخورم ، علیه‌اش حرفهای تندی می‌زنم. یک زمان قرار بود اتحادیه تیم‌های صنعتی تشکیل شود. تمام مدیران جمع شده بودند تا به خاطر اخلاقی که دارم همه می‌گفتند تاج باید انتخاب شود.»

سرپرست جدید سازمان لیگ درباره تعامل با کارلوس کروش و برنامه‌های تیم ملی نیز گفت:« در جریان کار کروش بودم. معتقدم جام حذفی باید در همه دوره‌ها برگزار شود و هر گونه‌ای شبهه‌ای در این باره از بین برود. با وجود مسابقه‌هایی که در جام حذفی امسال داریم و همچنین برنامه‌های تیم ملی می‌توانم بگویم که برنامه مسابقه‌های لیگ تا هفته بیست و هفتم یعنی 6 اسفند هیچ تغییری نخواهد داشت ما به خاطر برنامه‌های تیم ملی محدودیت زمانی داریم و امروز صبح اولین چیزی که جلوی من گذاشتند درخواست‌های کارلوس کی‌روش بود. اما از طرفی اعتقاد دارم اگر ما بخواهیم همه بازیکنانی که ‌کروش بخواهد را به او بدهیم و با آن شرایط لیگ برگزار شود نمی‌توان این کار را کرد و مسابقه‌های خوبی نخواهد شد. تلاش می‌کنیم راهکاری برای این قضیه پیدا کنیم.»

وی در پایان صحبت هایش گفت:« با شورای تامین و مسئولان مختلف صحبت می‌کنم که ورزشگاه تختی را به مجموعه کاری‌مان اضافه کنیم؛همچنین با استاندار البرز و مسئولان شورای تامین هم صحبت می‌کنم تا از این پس شاهد برگزاری مسابقه‌های سایپا در استادیوم کرج با هر تیمی باشیم.»

بالا