• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهمان داریم آینه شرمساری برای برخی است

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]مهمان داریم برای عده ای مایه شرمساری برای برخی است.
20140206202704_44444444444444.jpg

به گزارش خبرنگار سینما خبر حاضر در مرام نشست پرسش وو پاسخ فیلم سینمایی مهمان داریم به کارگردانی محمد مهدی عسگر پور دقایقی پیش برگزار شد،در این نشست عسگر پور گفت: این فیلم با یک طرح چند صفحه ای که آقای منوچهر محمدی شروع شد و 4 ماه نگارش فیلم نامه طول کشید.
وی ادامه داد: دلیل ساخت این فیلم ها یک نوع واکنش ناخودآگاهی است که در ذهن من شکل گرفته است که با دیدن شرایط سالیان اخیر شکل گرفته است. اینکه شاهد رفتارهایی از کسانی هستیم که انگار که باوری به خدا و معاد ندارند.
در ادامه منوچهر محمدی بیان داشت:آقای پرستویی و خانم گلستانی مشغول فیلمبرداری در شمال کشور هستند و متاسفانه نتوانستند در این جمع حضور داشته باشند و از من خواستند که از دوستان خبرنگار عذر خواهی کنم.
وی افزود: این دو فیلم آخر من با نام «بوسیدن روی ماه» و «میهمان داریم» در رابطه با خانواده شهدا است. ساخت چنین فیلم‌هایی یک واکنش ناخودآگاه بود که در ذهن من شکل گرفته است. متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رفتارهایی هستیم که افرادی که این کارها را انجام می دهند، گویا باورشان را به خدا هم از دست داده اند.
محمدی گفت:ای فیلم آینه‌ای است که گوشه ای از آن به جامعه نشان داده شده است شاید بعضی‌ها با دیدن چهره خود در آینه به آن افتخار کنند، بعضی ها فقط نگاه کنند و بعضی ها شرمسار شوند.
در ادامه بهروز شعیبی که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته بود گفت: در پیش از ساخت فیلم و وقتی نقشی را بازی می کنم به تلخ و شیرین بودن آن نقش فکر نمی کنم. و در این فیلم با شخصیتی طرف هستیم که به من می گفت کجا باید تلخ باشد و کجا شیرین باشم و به شخصه هم اعتقاد ندارم که نقشهای تلخ را بازی میکنم.
عسگرپور در ادامه گفت: یکی از سخت ترین مشکلات ما نشان دادن تغییر خانه بود که این مساله در فیلمبرداری برای ما بسیار سخت بود. در ابتدای فیلم می بینیم که خانه، خراب است و به ترتیب با حضور شخصیت ها خانه بهتر می شود و بعد دوباره در سکانسی خانه خراب می شود. این وضعیت رفت و برگشت کار بسیار دشواری بود که باید برای آن برنامه ریزی مناسبی انجام می دادیم.
در ادامه این نشست آهو خردمندبیان کرد: رسیدن به نقش یک پروسه زیادی است که هر بازیگر روش خاص خودش را دارد و من در مورد نقش این مادر فکر کردم که فرزندان من حضور دارند و برای رسیدن به این حس تلاش کردم.

عسگرپور در ادامه این نشست گفت: روند پیدا کردن لوکیشن خانه، طولانی و زمانبر بود. باید خانه ای با همین مشخصات پیدا می کردیم، اما متاسفانه اکثر خانه هایی با این سبک در فیلم های دیگر دیده شده بودند و ما نمی خواستیم لوکیشنی آشنا با چشم مخاطب را در این فیلم انتخاب کنیم. خانه ای که ما انتخاب کردیم یک خانه متروکه بود و آماده تخریب و ما باید تغییرات بسیاری را در آن می دادیم. انتخاب رنگ و تک تک اجزای خانه کار بسیار دشوار و زمانبری بود.
کارگردان فیلم «مهمان داریم» در پایان گفت: شرایط به گونه ای شده است که در فیلم های دفاع مقدسی هر کسی بگوید حاجی و یا سید ما می خندیم ولی من هرگز به خاطر این که کلیشه نشود فیلمی با موضوع دفاع مقدس نمی سازم که رزمنده ای به اسم پژمان در جبهه شطرنج بازی می کند. من فکر می کنم تصویر طبیعی که می شد از این خانواده ارائه داد همان چیزی است که در فیلم آمده است..

بالا