• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهم نيست من گل بزنم يا نزنم!/مجيدي: دلم مي‌خواهم هواداران شاد شوند

mario8344

متخصص بخش
سایت گل- فرهاد مجيدي زننده تك گل پيروزي‌بخش آبي‌ها در دربي شصت و نهم و بازي رفت بود. كاپيتان گلزن استقلال در اين فصل گل‌هاي حساسي را براي استقلال به ثمر رسانده و حالا همه نگاه‌ها در بازي برگشت با پرسپوليس به اوست كه آيا گلزني در اين دربي را هم تكرار مي‌كند يا خير.

رسيديم به بازي بزرگ ليگ و دربي برگشت؟ فكر مي‌كني آيا استقلال مي‌تواند برد بازي رفت را تكرار كند؟

خيلي دوست دارم اين اتفاق بيفتد. اين بازي براي همه مهم است و هواداران ما همانند تماشاگران پرسپوليس اهميت خاصي براي اين بازي دارند و ما در بازي رفت توانستيم برنده شويم اما آن بازي ديگر تمام شده و بازي جديدي را پيش رو داريم. اصلا مهم نيست كه نتيجه بازي قبل دوتيم چه بوده است بلكه هر داربي يك بازي جديد است كه بايد با تمركز بازي حساس به آن نگاه كرد. من تصور نمي‌كنم كسي از بازيكنان دوتيم نگاهي به نتيجه بازي رفت داشته باشند گرچه براي تماشاگرانمان آن بازي خاص بود و لذت برد آن را چشيدند.

شرايط تيم چطور است؟

ما تيم خوبي داريم و به شرايط خوبمان برگشته‌ايم كمي تيم در نتيجه‌گيري دچار مشكل شده بود كه براي هر تيمي اين اتفاق رخ مي‌دهد ولي اكنون شرايط خوب است و اين بازي كاملا با ساير بازي‌ها فرق دارد و اصلا مهم نيست شرايط دو تيم در پيش از اين بازي چه بوده است. وقتي بازيكنان در اين بازي وارد زمين مي‌شوند فقط به اين تك بازي فكر مي‌كنند و كل ليگ و اتفاقات قبل را فراموش مي‌كنند.

چرا اين طور است؟

اين خاصيت داربي است شايد در هتل همه در مورد 3 امتياز و شرايط جدول حرف بزنند اما وقتي بازيكنان وارد زمين مي‌شوند و جو ورزشگاه را مي‌بينند كاملا فراموش مي‌كنند در كجاي جدول قرار دارند و برد و باخت در اين بازي چه اتفاقي در جدول رخ مي‌دهد بلكه همه به داربي فكر مي‌كنند و اينكه تماشاگران بايد با شادي از ورزشگاه بيرون بروند.

در اين شرايط اوضاع پرسپوليس را چطور مي‌بينيد؟

گفتم اين بازي شرايط خاص خودش را دارد و اصلا مهم نيست پرسپوليس در هفته‌هاي قبل چه شرايطي داشته است ما و آنها قطعا برايمان اين يك بازي مهم است و آنها مثل ما دوست دارند برنده بازي شوند. پرسپوليس هميشه تيم خوبي است و در داربي بازيكنان آنها هم انگيزه دارند تا بتوانند نتيجه را بدست بياورند چيزي كه ما هم به دنبال آن هستيم و مي‌خواهيم مثل بازي رفت برنده بازي شويم.

اگر بخواهيم درصدي براي برد در اين بازي بدهيم كدام تيم را شايسته‌تر براي برد مي‌دانيد؟

داربي بازي لحظه‌هاست شايد تيمي بهتر بازي كند اما از فرصت‌هايش استفاده نكند بازنده زمين مي‌شود اما تيمي از تك فرصت‌اش استفاده كند و بتواند بازي را با برد به پايان برساند. در اين بازي به دنبال درصد و آمار نباشيد خيلي وقت‌ها شده است كه تيمي مهره‌هاي بهتري داشته، اما باخته است و برعكس. اين بازي را لحظه‌ها رقم مي‌زند.

بازيكنان بزرگ كه تجربه‌ بازي‌هاي بزرگ دارند چقدر در اين بازي به تيم‌شان مي‌توانند كمك كنند؟

خيلي زياد، بازيكني كه تمركزش را در اين بازي حفظ كند و جو زمين و استاديوم او را نگيرد به راحتي مي‌تواند كار تيمش را دربياورد. ملاك در داربي فقط گل زدن نيست بلكه يك بازيكن مي‌تواند بدون گل زدن به خوبي نتيجه بازي را به سود تيم خودش كند. به نظر من تجربه بازيكنان باتجربه كمك زيادي به تيم‌هاي‌شان در اين بازي مي‌كند.

در سه بازي گذشته توانسته‌ايد دروازه پرسپوليس را باز كنيد فكر مي‌كني اين اتفاق چقدر مي‌تواند روي تو تاثير بگذارد تا اين داربي براي تو راحت‌تر يا سخت‌تر شود. به هر حال از تو انتظار بيشتر از سايرين است.

من به تنهايي نمي‌توانم نتيجه يك بازي به اين بزرگي را رقم بزنم. اما همين‌طور كه گفتم من بازي‌هاي گذشته را فراموش كردم و به فكر بازي رفت و گل‌هاي آن نيستم مهم اين داربي است كه بتوانم خوب بازي كنم و با شادي از زمين بيرون بيايم. هميشه بازي با پرسپوليس برايم راحت بوده است و هيچ وقت اين بازي را سخت نگرفته ام و توانسته‌ام كاري را كه مي‌توانم را براي تيمم انجام بدهم. اين بازي هم برايم سخت نخواهد بود و مثل هميشه بازي مي‌كنم.

هواداران هم دوست دارند كه تو دوباره گل بزني؟

اين لطف آنهاست و من هم دوست دارم در اين بازي حساس گلزني كنم. اما همه چيز در گلزني خلاصه نمي‌شود و بايد طوري بازي را ارائه كنيم كه در آخر بازي برنده از زمين خارج شويم.

اگر بتواني در اين داربي گلزني كني ركورددار گلزني در 4 بازي پياپي در داربي خواهي بود؟

حالا كه اين اتفاق نيفتاده است و نمي‌توانم در موردش حرف بزنم وقتي گل زدم و اين ركورد به نام من شد درباره‌اش حرف هم مي‌زنم.

احتمالا در اين داربي نه خبري از شيث است و نه حقيقي، بازيكناني كه با اشتباهات خود اجازه دادند تا تو گلزني كني؟

فقط نمي‌توان گفت كه اشتباهات آنها بود. من به همه بازيكناني كه در پرسپوليس بازي مي‌كنند احترام مي‌گذارم و اصلا نمي‌توانم در اين باره حرفي بزنم هر بازيكني كه مقابل من در پرسپوليس بازي مي‌كند برايم قابل احترام است و درباره اين سوال حرف آنچناني ندارم.

البته در آن گل استادي گلزني خودت هم بود؟

اي بابا...

پس منتظر گلزني فرهاد مجيدي در بازي برگشت باشيم؟

من قولي در اين باره نمي‌دهم. دوست دارم مهاجمان ما چه آرش برهاني يا سيدصالحي هم در اين بازي گل بزنند. مهم خوشحالي هواداران است و دلم مي‌خواهد آخر بازي با شادي و خوشي ورزشگاه را ترك كنند.

اما هواداران در طول فصل شعري براي آن گل تو ساخته و دائما آن را مي‌خوانند تا تو دوباره گلزني كني؟

من تلاشم را مي‌كنم اما همان‌طور كه گفتم دوست دارم در درجه اول نتيجه اين بازي به نفع ما شود بعد به گلزني فكر مي‌كنم.

بالا