• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

موراتي: فرصت كافي براي انتخاب سرمربي داريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مالک باشگاه اينتر ميلان متعقد است نبايد در انتخاب سرمربي جديد براي اين تيم عجله کرد و بايد با تدبير خاصي اين کار را انجام داد.

00030838.jpg

به نقل از اسکاي اسپورت، هفته گذشته لئوناردو سرمربي پيشين اينتر از اين تيم کناره‌گيري کرد و پس از آن به عنوان مدير ورزشي پاري سن ژرمن مشغول به کار شد.
از آن زمان تاکنون نام‌هاي بسياري براي به دست گرفتن هدايت اينتر مطرح شده‌اند، ولي هنوز اين تيم بدون مربي مانده است. مارجلو بيلسا، سينشا ميها يلوويچ، آندره وياس‌ بوآس و جيان‌فرانکو زولا مربياني هستند که گمانه‌زني‌هاي بسياري در مورد حضور آنها در نر‌آتزوري شنيده شده است. البته بيلسا، ميلهايلوويچ و وياس بوآس از قبول هدايت اينتر عذر خواسته‌اند و تنها گزينه باقي مانده براي سران اين تيم، زولا است.

ماسيمو موراتي در اين زمينه گفت: ما فرصت کافي براي انتخاب سرمربي داريم. هنوز دير نشده و به هواداران اطمينان مي‌دهم که به زودي سرمربي جديد را معرفي کنم. علاقه بسياري به وياس بوآس داشتم، ولي بايد بگويم نمي‌توانستم مبلغ درخواستي پورتو براي آزاد شدن قراردادش را پرداخت کنم. مي‌خواهم بدون عجله سرمربي جديد اينتر را انتخاب کنم که تا سال‌ها خيالم از بابت سرمربي راحت باشد.

بالا