• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

موراتي: نظرم درمورد لئوناردو عوض نشده

ahmadfononi

معاونت انجمن
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که با وجود شکست سنگين اينتر مقابل شالکه در دور رفت مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا، نظرش در مورد لئوناردو تغييري نکرده است.

00016342.jpg

پس از شکست 2-5 اینتر مقابل شالکه، موراتی گفت و گویی طولانی با مربی برزیلی تیمش داشت و رسانه های مختلف ایتالیایی در گزارش هایشان از احتمال جدایی مربی سابق میلان از نیمکت مربیگری نرآتزوری گفته اند.
بااین وجود رئیس باشگاه اینتر چنین شایعاتی را رد کرده و به خبرنگاران گفته:« صحبتهایی که من در رختکن تیم با لئوناردو داشتم، تائید کننده این بود که او فرد جدی ای است. بسیار خوشحالم که لئوناردو با ماست و فکر می کنم که او هم همین حس را دارد. قطعا او در اوج خوشحالی نبود. ولی فکر می کنم که فراموش کرده است که چنین شرایط در فوتبال چه حسی دارد.»
با این وجود هیچ چیز برای موراتی تغییر نکرده است:« نظر من در مورد لئوناردو تغییری نکرده است. حتی اگر برخی چیزها برای او تغییر کرده باشد.چون لئوناردو بایدبا دو شرایط مختلف کنار بیاید. برای من هیچ چیز تغییری نکرده است؛ چون دقیقا می دانم که فوتبال می تواند تا چه حد سنگدل باشد و تو باید بدون آنکه احساسات را از دست بدهی، در این مسیر به حرکت ادامه دهی.»

بالا