• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورينيو: تاتنهام مي‌توانست نتيجه بازي را تغيير دهد

ahmadfononi

معاونت انجمن
مورينيو از ترکيب تيمش در ديدار شب گذشته مقابل تاتنهام دفاع کرد.
00017792.jpg

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل تاتنهام و صعود به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پاسخ به اين انتقاد که چرا رئال در ديداري که صعودش به دور بعد تا حد زيادي قطعي بود، از ترکيب اصلي خود استفاده کرد تا ريکاردو کارواليو با دريافت کارت زرد بازي مقابل بارسلونا را از دست بدهد، گفت: فکر مي‌کنم که تصميم درستي در بازي ديشب گرفتم. تاتنهام شانس‌هاي زيادي براي گل زني داشت و البته شکي در اين نيست که پيروزي با چهار گل در بازي رفت برتري خوبي را براي ما به وجود آورده بود. اما اگر آن‌ها در نيمه نخست توانسته بودند گلي را وارد دروازه ما کنند، با اين جو ورزشگاه و بازي خوب تاتنهام شرايط فرق مي‌کرد.
مورينيو درباره اين که رئال در مرحله بعد به بارسلونا برخورد کرده گفت: درست است که ما بايد دو بازي رفت و برگشت را در ليگ قهرمانان با بارسلونا انجام دهيم، اما فعلا روي ديدارمان با اين تيم در ليگ و فينال جام حذفي تمرکز مي‌کنيم. بايد ببينيم که چه اتفاقي مي‌افتد. در مرحله نيمه نهايي هر اتفاقي مي‌تواند رخ دهد. آن‌ها وضعيت فوق العاده‌اي دارند و هيچ بازيکنان محرومي براي اين بازي ندارند ، در حالي که ما اين گونه نيستيم. يوفا چند بازيکن ما را به دليل دريافت کارت زرد محروم کرده، اما ما پيش از ديدارهاي نيمه نهايي با کاتالان‌ها دو بازي ديگر با آن‌ها داريم و الان وقت آن است که به آن دو بازي فکر کنيم.
سرمربي رئال مادريد افزود: بايد دليل اين موضوع را پيدا کنيد که چرا مورينيو نمي تواند کارت زرد بازيکنان را پاک کند، اما مربيان ديگر مي‌توانند. اگر بخواهم صادق باشم که هميشه هستم، بايد بگويم وقتي که ما در بازي رفت گل چهارم را به تاتنهام زديم دستيارم به من گفت کريستيانو رونالدو و کارواليو بايد يک کارت زرد بگيرند، اما من به او گفتم "نه"، چرا که اگر آن کار را انجام دهيم هم من براي بازي‌هاي نيمه نهايي محروم مي‌شوم و هم بازيکنان! اين در حالي است که پس از من يک مربي و بازيکن ديگر اين کار را انجام دادند اما هيچ اتفاقي براي آنها نيفتاد.
مورينيو بار ديگر به علاقه‌اش به بازگشت به فوتبال انگليس اشاره کرد و گفت: من خود را ساکن انگليس مي‌دانم و پس از رئال مادريد به آنجا خواهم رفت.

بالا