• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورينيو: تصاوير و فيلم‌هاي منتشر شده با وجدان آدم حرف مي‌زنند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال رئال‌مادريد با ترتيب دادن يک نشست خبري بار ديگر جنجال آفريد و گفت: به يوفا و کارمندانش مي‌گويم که تصاوير و فيلم‌هاي منتشر شده با وجدان آدم حرف مي‌زنند.
00029984.jpg

خوزه مورينيو که پس از اخراج په‌په او نیز از زمين بازي اخراج و مجبور به نشستن روي سکوي برنابئو شد، تنها با گذشت 48 ساعت از کنفرانس مطبوعاتي قبلي خود يک بار ديگر تيتر اول روزنامه‌هاي کاتالونيا و مادريد را به نام خود کرد.
وي که پيش از اين يوفا را به حمايت از يونيسف و باشگاه بارسلونا براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا متهم کرده بود، گفت: شايد يوفا منتظر عذرخواهي من است، آنها يا مرا نشناخته‌اند يا با خودشان مشکل دارند. حرف من عوض نمي‌شود، مشخص است که به شدت مرا جريمه و محکوم مي‌کنند، اما بدانيد که رئال مادريد رنگ پيراهنش سفيد است و اين رنگ معني دارد.

مورینیو ادامه داد: اين روزها تصاوير و فيلم‌هاي منتشر شده با وجدان آدم حرف مي‌زنند، بازيگري بازيکنان بارسلونا به همه دنيا نشان داد که بازي کثيف يعني چه و آلوس همان بازيکني که آرزو مي‌کنم در خلوت خود به خودش دروغ نگويد. اخراج مدافع اصلي من و مسئول مستقيم مهار مسي را رقم زد.
مورینیو در پايان خاطرنشان ساخت: بازيکنان من بي‌گناه هستند و به خاطر يک دندگي و لجبازي من با يوفا نابود مي‌شوند، اما از آنها خواسته‌ام بگذارند تا آخر اين داستان پيش بروم و اجازه ندهم يوفا همچنان به اهدافش برسد. ما در بازي برگشت هيچ شانسي نداريم و همانطور که گفتم با تيم دوم وارد ميدان مي‌شويم البته رضايت فلورنتينو پرس نيز در اين ميان شرط است.

بالا