• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورينيو: چيزي نمانده بود سرمربي انگليس شوم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي رئال مادريد اعلام کرد چيزي نمانده بود در سال 2007 و بعد از جدايي از چلسي هدايت تيم ملي انگليس را برعهده بگيرد اما در نهايت تصميم گرفت در فوتبال باشگاهي بماند.

00009305.jpg

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید گفت: وقتی چلسی را ترک کردم، ماه اول فوق العاده بود. به آفریقا و ژاپن رفتم و کارهای زیادی انجام دادم که پیش از آن نمی توانستم.
ماه دوم هم خیلی خوب بود اما از ماه سوم همه چیز وحشتناک شد. بعد از این بود که پست سرمربیگری تیم ملی انگلیس به من پیشنهاد شد. تقریبا به تفاهم رسیدیم و من در آستانه عقد قرارداد قرار داشتم اما در آخرین لحظه فکر کردم در صورتی که هدایت یک تیم ملی را به عهده بگیرم تنها یک بازی در ماه خواهیم داشت و در بقیه زمان ها باید در دفترم بنشینم و بازی های باشگاهی را زیر نظر بگیرم. و باید تا تابستان صبر کنم تا در جام جهانی یا یورو شرکت کنیم به این نتیجه رسیدم که این برای من خوب نیست.
بنابراین در آخرین لحظه تصمیم گرفتم صبر کنم و منتظر یک پیشنهاد مناسب باشگاهی بمانم. یک چالش بزرگ که باعث تحریک من شود. پیشنهاد اینتر چنین ویژگی ای داشت.

بالا