• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورینیو :برای رسیدن به اینجا خیلی زحمت کشیده ام

0mid

متخصص بخش ورزشی
دل بوسکه و گواردیولا هم دو مربی فوق العاده هستند

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید موفق شد تا جایزه بهترین مربی سال 2010 را مال خود کند. این مربی پرتغالی در مراسم اهدای جوایز کاملا احساساتی شده بود و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« برای رسیدن تا به اینجا خیلی تلاش کرده ام. من این جایزه را به تمام شاگردان و دستیارانم در این یک سال اخیر در اینتر و در رئال اهدا می کنم.»

مورینیو که با زبان پرتغالی صحبت می کرد، از دو مربی دیگری که جزو نامزدهای نهایی دریافت این جایزه بودند و آقای خاص با پیشی گرفتن از آنها این جایزه را مال خود کرد، گفت:« دل بوسکه و گواردیولا دو مربی فوق العاده هستند. فراموش کردن دو نامزد دیگر، اندکی غیراخلاقی است.من هر دوی آنها را تحسین می کنم و امیدوارم که روزی بتوانند این حسی که من امروز لمس کردم را حس کنند. هر سه ما به خوبی کارمان را انجام دادیم و هر سه شایسته دریافت این جایزه هستیم.»

مربی رئال مادرید در بخش پایانی صحبتهایش در مورد انتخاب مسی به عنوان برنده توپ طلای سال 2010 هم صحبت کرد و گفت:« مسی انگار از کره دیگری است. ولی حس اسنایدر، کریستیانو، کاسیاس، اینیستا و چابی را که از کودکی اش می شناسمش و به خاطر کارنامه درخشانش شایسته دریافت این جایزه بود را درک می کنم.»

بالا