• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مورینیو: سن سیرو را به سانتیاگو برنابئو ترجیح می دهم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، تایید کرد که به خاطر حمایت هایی که در زمان حضورش در اینتر از سوی هواداران این تیم دریافت می کرد، سن سیرو را به سانتیاگو برنابئو ترجیح می دهد.
این مربی پرتغالی در چند باشگاه بزرگ اروپایی مربیگری کرده اما فاش کرد که در این بین هواداران اینتر پرشور تر از بقیه بودند.
او در گفتگو با اکونومیکو گفت:" بسیاری از من انتقاد خواهند کرد اما اگر بخواهم از بین سن سیرو و سانتیاگو برنابئو یکی از انتخاب کنم، انتخاب من سن سیرو است؛ جایی که حمایت هواداران فوق العاده است."
در صورتی که رئال امشب مقابل سیتی به پیروزی برسد، مورینیو به صدمین پیروزی اش در چمپیونزلیگ خواهد رسید؛ رکوردی که خود او رسیدن به آن را یک خوش شانسی می داند.
" خوشبختانه تیم های من هیچ وقت در مرحله گروهی حذف نشدند و تعداد بازی های یک فصل هیچ وقت کمتر از 5 نیست. من دو بار به رکورد 13 بازی رسیدم و چهار بار هم 12 بازی داشتم. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. امروز به یاد اولین بازی ام با پورتو در مادرید افتادم؛ انگار همین دیروز بود. خاطره های زیادی دارم اما یکی از مهمترین آنها دیدار منچستریونایتد-پورتو است که باعث شد احساس کنیم می توانیم قهرمان اروپا شویم. همچنین بازی چلسی- بارسلونا که ما 4-2 پیروز شدیم.پیروزی 3-1 اینتر مقابل بارسا هم دیدار ویژه ای بود."

بالا