سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفته شغل بعدیاش در لیگ برتر خواهد بود.
مربی پرتغالی سه سال موفق را در سالهای 2004 تا 2007 در چلسی گذراند و دو قهرمانی لیگ برتر، دو قهرمانی جام اتحادیه و یک قهرمانی جام حذفی کسب کرد.
مورینیو که موفقترین مربی چلسی است، پس از ترک این باشگاه اینتر را به سهگانه رساند و حالا مربی مادرید است.
این مربی 48 ساله گفته به انگلیس برخواهد گشت: «دلم برای انگلیس تنگ شده و کار بعدی من در انگلیس خواهد بود.
من آنجا کارم به پایان نرسیده است.
به نظرم انگلیس هم میخواهد که من برگردم، نه؟ آن دوران لذتبخشترین بخش دوران کاری من بود.
حضور من در چلسی به عنوان مربی و مرد خانواده فوقالعاده بود. خانواده و من بسیار از آن لذت بردیم. ما دوستان بسیاری پیدا کردیم که هنوز هم با آنها در تماسیم و میخواهیم برگردیم.»
گفته میشود مورینیو جانشین سر الکس فرگوسن در منچستریونایتد میشود، اما گفته میشود منچسترسیتی هم او را میخواهد.
مورینیو میگوید: «هنوز سه سال با رئال قرارداد دارم. این بزرگترین باشگاه دنیاست ولی کار در آن هم سختترین است.
آنها سه بار به من پیشنهاد دادند و نمیشد پیشنهاد سومشان را رد کنم و باید میرفتم.
به ایتالیا هم باید میرفتم. این برای من مهم بود چون میخواستم تجربه حضور در ایتالیا را داشته باشم. همه میدانند که ایتالیا خانه تاکتیک است و گفتم آنجا را هم تست کنم.
اما هیچ جا انگلیس نمیشود. انگلیس ویژه است. مردم در ایتالیا، اسپانیا و پرتغال از من میپرسند چرا تا این حد عاشق انگلیس هستم ولی من نمیتوانم توضیح دهم. من به سادگی عاشق این کشورم.»