الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
كره 70 گرم
پودر كاكائو يك قاشق سوپخوري
پودر قهوه يك قاشق سوپخوري
پودر شكر يا قند 100 گرم
آب جوش دو قاشق سوپخوري
شكلات رنده شده 350 گرم
سفيده تخممرغ دو عدد
خامه فرم گرفته 300 گرم
طرز تهیه
كره را در دستگاه مايكروويو قرارداده با قدرت 100 درصد به مدت يك دقيقه زمان ميدهيم. بعد به آن پودر كاكائو پودر قهوه، نصفي از پودر شكر و آب را هم اضافه و كاملا مخلوط ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و دوباره در دستگاه با قدرت 60 درصد به مدت دو دقيقه ميگذاريم و هرازگاهي هم ميزنيم. بعد شكلات را به مواد افزوده اين بار با قدرت 40 درصد سه دقيقه ديگر زمان ميدهيم و مابين كار هم ميزنيم. بعد مواد را از دستگاه خارج كرده كنار ميگذاريم تا خنك شود. در ظرفي سفيدهها را با همزن ميزنيم تا سفت شوند كمكم باقيمانده پودر شكر را هم اضافه ميكنيم تا با سفيده مخلوط شود(سفيده بايد سفت و كشدار باشد). بعد مواد سرد شده را به سفيدهها افزوده خامه فرم گرفته را ريخته و با ليسك به صورت دوراني مخلوط ميكنيم در حدي كه مواد با هم مخلوط شوند. سپس در ظرفهاي تك نفره شيشهاي ريخته و در يخچال ميگذاريم تا خنك شده و ببندد. هنگام سرو ميتوانيم با خامه فرم گرفته، اسمارتيز، شكلات سفيد رنده شده و ترافلهاي رنگي تزيين نماييم.
نكته:
به جاي پودر قهوه از نسكافه هم ميتوانيم استفاده كنيم.
در تمام مراحل ظرف داخل دستگاه بدون درپوش است.
اين دسر از دسته دسرهاي قالبي نميباشد و در همان ظرفي كه ريخته ميشود قابل سرو است.
كره 70 گرم
پودر كاكائو يك قاشق سوپخوري
پودر قهوه يك قاشق سوپخوري
پودر شكر يا قند 100 گرم
آب جوش دو قاشق سوپخوري
شكلات رنده شده 350 گرم
سفيده تخممرغ دو عدد
خامه فرم گرفته 300 گرم
طرز تهیه
كره را در دستگاه مايكروويو قرارداده با قدرت 100 درصد به مدت يك دقيقه زمان ميدهيم. بعد به آن پودر كاكائو پودر قهوه، نصفي از پودر شكر و آب را هم اضافه و كاملا مخلوط ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و دوباره در دستگاه با قدرت 60 درصد به مدت دو دقيقه ميگذاريم و هرازگاهي هم ميزنيم. بعد شكلات را به مواد افزوده اين بار با قدرت 40 درصد سه دقيقه ديگر زمان ميدهيم و مابين كار هم ميزنيم. بعد مواد را از دستگاه خارج كرده كنار ميگذاريم تا خنك شود. در ظرفي سفيدهها را با همزن ميزنيم تا سفت شوند كمكم باقيمانده پودر شكر را هم اضافه ميكنيم تا با سفيده مخلوط شود(سفيده بايد سفت و كشدار باشد). بعد مواد سرد شده را به سفيدهها افزوده خامه فرم گرفته را ريخته و با ليسك به صورت دوراني مخلوط ميكنيم در حدي كه مواد با هم مخلوط شوند. سپس در ظرفهاي تك نفره شيشهاي ريخته و در يخچال ميگذاريم تا خنك شده و ببندد. هنگام سرو ميتوانيم با خامه فرم گرفته، اسمارتيز، شكلات سفيد رنده شده و ترافلهاي رنگي تزيين نماييم.
نكته:
به جاي پودر قهوه از نسكافه هم ميتوانيم استفاده كنيم.
در تمام مراحل ظرف داخل دستگاه بدون درپوش است.
اين دسر از دسته دسرهاي قالبي نميباشد و در همان ظرفي كه ريخته ميشود قابل سرو است.