• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مونتلا: براي شکست دادن اينتر از اعتماد به نفس لازم برخوردار نبوديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
وينچنزو مونتلا، سرمربي رم، حذف تيمش از رقابت هاي کوپا ايتاليا را ناشي از عدم اعتماد به نفس بازيکنانش دانست.

00029630.jpg

رمی ها که در دیدار رفت در خانه 1-0 مقابل نرآتزوری شکست خورده بودند، در این دیدار به پیروزی نیاز داشتند اما تنها توانستند به تساوی 1-1 دست پیدا کنند.
شاگردان مونتلا فصل را بدون جام به پایان رساندند و مونتلا معتقد است شکست دادن اینتر همیشه کار دشواری بوده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در نیمه اول خوب بازی کردیم اما اندکی کند بودیم و کمی هم از اعتماد به نفس لازم برخوردار نبودیم. ما تا پایان بازی تلاش کردیم اما فراموش نکنید که ما مقابل اینتر بازی می کردیم و نباید انتظار داشت که روی هر فرصت به گل رسید."
رمی ها همچنین به میزان وقت اضافه ای که داور در پایان بازی اعلام کرد معترض بودند و معتقد بودند که داور باید بیش از 3 دقیقه وقت اضافه اعلام کند.
اما مونتلا این مسئله را توجیهی برای حذف تیمش ندانست هرچند به نظر می رسید تیمش می تواند در دقایق پایانی بار دیگر به گل برسد.
" من در مورد وقت های اضافه صحبت نمی کنم. من تنها به بازی فکر می کنم. ما تلاش کردیم به فینال برسیم و این تنها چیزی است که در مورد آن صحبت می کنم."
رمی ها این هفته در سری آ مقابل کاتانیا قرار خواهند گرفت و پیروزی در این دیدار برای مونتلا و مردانش اهمیت زیادی دارد. آنها تنها 2 امتیاز با اودینزه رده چهارمی فاصله دارند و برای رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده باید در دو بازی باقیمانده به همه امتیازات دست پیدا کنند.

بالا