• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مویس: فن پرسی نشان داد چقدر آماده است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
306887_heroa.jpg

فن پرسی اولین گل منچستریونایتد با هدایت مویس را در لیگ برتر با یک ضربه والی زیبا به ثمر رساند و سپس از روی نقطه پنالتی، خود را دو گله کرد.

سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، پس از پیروزی 4-1 تیمش مقابل سوانسی، رابین فن پرسی، ستاره هلندی تیمش را به دلیل به ثمر رساندن دو گل در این دیدار، مورد ستایش قرار داد.
فن پرسی اولین گل منچستریونایتد با هدایت مویس را در لیگ برتر با یک ضربه والی زیبا به ثمر رساند و سپس از روی نقطه پنالتی، خود را دو گله کرد.
دنی ولبک هم در این دیدار دو گل زد تا مویس او را نیز مورد تحسین قرار دهد.
مویس به ام یو تی وی گفت:" فکر می کنم روی گل اول پای فن پرسی 7 فوت بالاتر از سطح زمین بود. او نشان داد که چقدر آمادگی بالایی دارد.البته پاس خوب گیگز را هم نباید فراموش کرد.
من از بازی ولبک هم راضی هستم. از اینکه مهاجم نوک از موقعیت های دم دروازه به خوبی استفاده می کند، لذت می برم. اگر بخواهید در لیگ برتر گل های زیادی بزنید، باید از این موقعیت ها استفاده کنید. این شروع خوبی برای دنی بود.
او در سراسر بازی تلاش زیادی انجام داد.
دنی فصل گذشته تنها یک گل در لیگ زد اما فکر می کنم با این دو گل، اعتماد به نفس او بسیار افزایش پیدا کرد."

بالا