• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مویس: ولبک شایستگی مبدل شدن به تیتر یک رسانه ها را دارد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
306699_heroa.jpg

ستاره 22 ساله دو گل برای تیمش به ثمر رساندتا در پایان بازی یونایتد مقابل سوانسی مورد تمجید سرمربی اسکاتلندی تیمش قرار بگیرد

سایت گل- دیوید مویس سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که دانی ولبک بعد از دو گلی که در بازی دیشب تیمش به ثمر رساند، شایستگی آن را دارد تا نامش را در تیتر یک اخبار ببیند.​
منچستریونایتد دیشب در هفته اول رقابتهای لیگ برتر موفق شد تا با نتیجه 1-4 از سد سوانسی عبور کند. دو گل دانی ولبک همراه با دو گل از روبین فان پرسی سه امتیاز حساس این بازی را به حساب شیاطین سرخ واریز کرد تا مویس در اولین حضورش روی نیمکت مربیگری یونایتد در لیگ برتر کار را با برد شروع کند.​
در پایان این مسابقه مویس به تاک سپورت گفت:« من فکر می کنم که دانی ولبک شایستگی این را دارد که نامش را در تیتر یک رسانه های خبری ببیند. او پارسال یک گل زد و حالا در اولین بازی فصل دو گل به ثمر رسانده. این باعث افزایش اعتمادبه نفس او خواهد شد. گلی که او در بازی تیم ملی انگلیس (متاسفانه) وارد دروازه انگلیس کرد، به او کمک زیادی نموده است. در مجموع گل دوم او در بازی سوانسی یک ضربه تمام کننده فوق العاده بود.»​
مویس در ادامه به این نکته اشاره کرد که بازیکنان تیمش ذهنیت پیروزی طلبانه قبلشان را حفظ کرده اند:« دیروز را در دفتر کاری ام سپری کردم. من فقط برسرکار می رفتم و تلاش می کردم تا این اطمینان را ایجاد کنم که به نتیجه مطلوب خواهیم رسید. تازه هفته اول رقابتها شروع شده؛ ولی اگر ما باخته بودیم، شاید حرفهای زیادی به گوش می رسید. من حالا در مورد جایگاه کنونی تیمم جار و جنجال به پا نمی کنم. بازیکنان ما به خاطر این برد در رختکن به آوازه خوانی و رقص نپرداختند. »​

بالا