• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ميثاقيان: بازيکنان باغيرتي داريم

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
ميثاقيان: بازيکنان باغيرتي داريم
[h=2] سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان گفت: بازيکنان باغيرتي داريم و بايد به آنها وقت بيشتري بدهيم.

[TD="align: left"]
00017804.jpg
[/TD]

اکبر ميثاقيان در مورد ديدار فردا برابر مس کرمان گفت: تيم بسيار خوبي داريم و بايد در اين مسابقه به پيروزي برسيم. کارشناساني که بازي ما را ديده‌اند به جنگنده بودن تيم ما اذعان داشتند. از 6 بازي که انجام داديم تنها دو باخت کسب کرديم. چهار گل خورده‌ايم و دو گل زده‌ايم، مهاجمان ما جوان هستند و بايد به آنها وقت بيشتري دهيم. مطمئنا روز به روز بهتر مي‌شويم.

وي در مورد اينکه تيمش تاکنون بردي بدست نياورده، عنوان کرد: شما بايد اين قسمت قضيه را هم نگاه کنيد که خيلي کم گل مي‌خوريم. تنها دو باخت داشتيم که آن هم برابر دو تيم قدرتمند و خوب يعني استقلال و سايپا بوده است. بازيکنان جواني داريم که بسيار باغيرت بازي مي‌کنند. بچه‌هاي ما بسيار سرسخت هستند و به نظر من مي‌توانند در ادامه عملکرد بسيار خوبي داشته باشند.

ميثاقيان در مورد دو پيروزي متوالي مس و شرايط اين تيم تصريح کرد: مس تيم بسيار خوبي است و مهره‌هاي خوبي دارد. آنها از يک مربي باتجربه بهره مي‌برند و بازيکنان خوبي مثل عنايتي در اين تيم بازي مي‌کنند. ما هم به سه امتياز نياز داريم و براي برد به ميدان مي رويم.

وي افزود: هواي بندرعباس بسيار گرم و شرجي است. اين مسئله باعث شده بازيکنان ما چند بار آسيب ببينند اما کم کم به اين موضوع عادت کردند و شرايط خوبي دارند.

ميثاقيان در مورد مصدومان تميش در اين بازي گفت: ابراهيم ابرقويي از هفته دوم دچار مصدوميت شده و همچنان اين مسئله ادامه دارد. او مطمئنا در بازي فردا نمي‌تواند ما را همراهي کند.

سرمربي آلومينيوم اظهار داشت: اميدوارم در اين مسابقه هواداران به ورزشگاه بيايند و کمک کنند تيم نتيجه بگيرد. تيم ما تيم جوان و محکمي است و من تا به حال هيچ کجا با چنين بازيکناني کار نکرده بودم و واقعا به داشتن چنين نفراتي افتخار مي‌کنم.

به نقل از ورزش 3

بالا