ميثاقيان:من تيمها را تعمير مي کنم [h=2] سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان گفت: من تا کنون توانسته ام تيمهايي که با مشکل مواجه بوده اند را تعمير کنم و در آنها موفق باشم و اميدواريم بتوانم از آلومينيوم نيز تيمي بسيار بهتر و شايسته هواداران و کارگران زحمتکش کارخانه آلومينيوم هرمزگان بسازم. |
[TD="align: left"]
اکبر ميثاقيان چهارشنبه شب پس از پيروزي تيمش مقابل مس کرمان، تيم آلومينيوم را نيازمند کسب اين پيروزي دانست و افزود: تيم ما به علت نبردن پس از شش هفته، تحت فشار بود و به اين پيروزي بسيار نياز داشتيم که خوشبختانه توانستيم آن را به دست بياوريم. به گزارش مهر وي ادامه داد: بازي سختي را مقابل مس پشت سر گذاشتيم و به علت حساسيت بسيار زياد اين ديدار من چند بار مردم و زنده شدم تا اينکه بازيکنانم توانستند سه امتياز بازي را کسب کنند. سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان افزود: بازيکنان ما در اين ديدار جانانه و با شرف بازي کردند و دو موقعيت قطعي گل را نيز در نيمه دوم از دست داديم و مي توانستيم با نتيجه بهتري اين ديدار را ببريم. ميثاقيان بر لزوم حمايت از تيم آلومينيوم در ادامه فصل تاکيد کرد و اظهار داشت: در حال حاضر کارخانه آلومينيوم حمايت خوبي را از تيم ما انجام داده، اما بايد تمامي مجموعه استان هرمزگان به اين تيم کمک کنند، چون ماندن در ليگ برتر بسيار سخت است و تيمهاي تازه وارد کمي توانسته اند در ليگ برتر دوام بياورند و بيشتر آنها سقوط کرده اند. وي با بيان اينکه آلومينيوم هنوز در اول راه است، عنوان کرد: هنوز بازي هاي زيادي تا پايان ليگ باقي مانده و ما نبايد با يک برد خوشحال شويم و با يک باخت ناراحت، بلکه بايد يک تيم خوب براي حضوري مداوم در ليگ برتر بسازيم. سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان بيان داشت: من تا کنون توانسته ام تيمهايي که با مشکل مواجه بوده اند را تعمير کنم و در آنها موفق باشم و اميدواريم بتوانم از آلومينيوم نيز تيمي بسيار بهتر و شايسته هواداران و کارگران زحمت کش کارخانه آلومينيوم هرمزگان بسازم. ميثاقيان همچنين در واکنش به اظهارات قاسم پور سرمربي مس در خصوص بازي دفاعي آلومينيوم، گفت: چلسي هم در فينال ليگ قهرمانان اروپا 120 دقيقه دفاع کرد و بازي را برد و در نهايت همه تيم چلسي را به عنوان قهرمان اروپا مي شناسند و تيم ما هم در اين ديدار توانست با يک بازي خوب و منطقي سه امتياز را کسب کند. |
به نقل از ورزش 3