خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد: ميوهها بايد بلافاصله بعد از خرد و قطعه قطعه شدن مصرف شوند زيرا با قطعه قطعه کردن و نگه داشتن ميوه در معرض هوا، به مرور محتواي ويتامينها در آن کم خواهد شد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر زهرا عبداللهي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بهتر است افراد ميوهها را در برنامه غذايي خود قرار دهند و هميشه يك ظرف بزرگ ميوه روي ميز، كابينت يا در داخل يخچال بگذارند تا با ديدن آن به مصرف ميوه تشويق شوند.
وي افزود: ميوههاي تازه بهترين نوع از ميان وعدهها هستند كه ميتوان آنها را در وعده صبحانهها استفاده كنند.
دكتر عبداللهي گفت: افراد ميتوانند بيشتر از ميوههاي كامل (با پوست) به جاي آب ميوه استفاده كنند تا از فيبرهاي موجود در آنها بهره بيشتري ببرند.
بنا بر اعلام وبدا معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت توصيه كرد: ميوهها را قبل از مصرف بشويند تا آلودگيها از سطح آن پاك شود و بعد از شستن آنها را خشك كنيد همچنين اگر پوست ميوه را جدا کرده از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداري کنيد زيرا ويتامينهاي آن به خصوص ويتامين C از بين ميرود.
به گفته وي، بهترين نوع آب ميوه از نوع طبيعي آن است و افراد بايد از خوردن آب ميوههاي صنعتي پرهيز کنند، زيرا يک ليوان آب ميوه صنعتي، داراي 10 قاشق چاي خوري شکر است و بعضي از آنها به وسيله آب رقيق شدهاند.
دكتر عبداللهي تصريح كرد: ميوههايي که روي دسرها يا شيرينيها موجودند و به وسيله کرم يا خامه پوشيده شدهاند، نبايد مصرف شوند زيرا با خوردن اين ميوهها علاوه بر ويتامين، مقدار زيادي چربي مضر و کالري وارد بدن ميشود.
:ناراحت:
:ناراحت: