• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ميوه‌هاي پوست كنده و خرد شده در مجاورت هوا، ويتامين خود را از دست مي‌دهند

alik

متخصص بخش
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد: ميوه‌ها بايد بلافاصله بعد از خرد و قطعه قطعه شدن مصرف شوند زيرا با قطعه قطعه کردن و نگه داشتن ميوه در معرض هوا، به مرور محتواي ويتامين‌ها در آن کم خواهد شد.​
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر زهرا عبداللهي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ بهتر است افراد ميوه‌ها را در برنامه‌ غذايي خود قرار دهند و هميشه يك ظرف بزرگ ميوه روي ميز، كابينت يا در داخل يخچال بگذارند تا با ديدن آن به مصرف ميوه تشويق شوند.​
وي افزود: ميوه‌هاي تازه بهترين نوع از ميان وعده‌ها هستند كه مي‌توان آنها را در وعده صبحانه‌ها استفاده كنند.​
دكتر عبداللهي گفت: افراد مي‌توانند بيشتر از ميوه‌هاي كامل (با پوست) به جاي آب ميوه استفاده كنند تا از فيبرهاي موجود در آنها بهره بيشتري ببرند.​
بنا بر اعلام وبدا معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت توصيه كرد:‌ ميوه‌ها را قبل از مصرف بشويند تا آلودگي‌ها از سطح آن پاك شود و بعد از شستن آنها را خشك كنيد همچنين اگر پوست ميوه را جدا کرده از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداري کنيد زيرا ويتامين‌هاي آن به خصوص ويتامين C از بين مي‌رود.​
به گفته وي، بهترين نوع آب ميوه از نوع طبيعي آن است و افراد بايد از خوردن آب ميوه‌هاي صنعتي پرهيز کنند، زيرا يک ليوان آب ميوه صنعتي، داراي 10 قاشق چاي خوري شکر است و بعضي از آن‌ها به وسيله آب رقيق شده‌اند.​
دكتر عبداللهي تصريح كرد: ميوه‌هايي که روي دسرها يا شيريني‌ها موجودند و به وسيله کرم يا خامه پوشيده شده‌اند، نبايد مصرف شوند زيرا با خوردن اين ميوه‌ها علاوه بر ويتامين، مقدار زيادي چربي مضر و کالري وارد بدن مي‌شود.



:ناراحت:
 
بالا