مواد لازم :
ميگو تاره........................ 1000 گرم
سير.............................. 0.25 عدد
زنجبيل..................... 1 قاشق مرباخوري
شكر....................... 1 قاشق مرباخوري
سس گوجه فرنگي.......... .3 قاشق سوپخوري
سركه...................... 1 قاشق مرباخوري
روغن كنجد.............. 0.5 قاشق مرباخوري
سس سويا...................2 قاشق مرباخوري
سس فلفل ..................1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ميگوها را پوست كنده و دم آنها را متصل به بدن باقي بگذاريد و رگه سياه پشت آنها را خارج كنيد . ميگو ها را از سمت پشت همانگونه كه در تصوير نشان داده شده ببريد و با تيغه چاقو آنها را پهن كنيد . باقي مواد را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و ميگو ها را افزوده و بهم بزنيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت چند ساعت يا شب در يخچال قرار دهيد سپس آنها را دز ماهيتابه يا روي كباب پز سرخ كنيد تا ترد شده و سرو نماييد .
ميگو تاره........................ 1000 گرم
سير.............................. 0.25 عدد
زنجبيل..................... 1 قاشق مرباخوري
شكر....................... 1 قاشق مرباخوري
سس گوجه فرنگي.......... .3 قاشق سوپخوري
سركه...................... 1 قاشق مرباخوري
روغن كنجد.............. 0.5 قاشق مرباخوري
سس سويا...................2 قاشق مرباخوري
سس فلفل ..................1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ميگوها را پوست كنده و دم آنها را متصل به بدن باقي بگذاريد و رگه سياه پشت آنها را خارج كنيد . ميگو ها را از سمت پشت همانگونه كه در تصوير نشان داده شده ببريد و با تيغه چاقو آنها را پهن كنيد . باقي مواد را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و ميگو ها را افزوده و بهم بزنيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت چند ساعت يا شب در يخچال قرار دهيد سپس آنها را دز ماهيتابه يا روي كباب پز سرخ كنيد تا ترد شده و سرو نماييد .