• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میلان به دنبال زلاتان جدید

0mid

متخصص بخش ورزشی
رابین سودر، ستاره جوان سوئدی توجه میلان را جلب کرده است.


سایت گل – رابین سودر، مهاجم جوان سوئدی شاید از تیم یوته‌بوری جدا شده و به سری آ برود. میلانی‌ها به دنبال خرید این مهاجم 19 ساله هستند.

این بازیکن آینده‌دار که لقب «زلاتان ایبراهیموویچ جدید» را در کشورش روی او گذاشته‌اند، بازیکنی کلیدی یوته‌بوری است. او در جولای 2008 اولین بازی خود در لیگ را انجام داد.

عملکرد خوب سودر بی‌توجه نمانده و این ستاره تیم جوانان سوئد مورد توجه وردربرمن، بایرن مونیخ، گالاتاسرای، پالرمو و رم هم بوده.

در هر حال میلان بیشترین بخت را برای خرید این بازیکن دارد.

سودر گفته است: «اگر میلان تصمیم گرفته من را بخرد بسیار عالی است. رد پیشنهاد میلان کار بسیار دشواری است. پیوستن به آنها رویایی است که برای من به حقیقت می‌پیوندد. من هرگز زلاتان ایبراهیموویچ را ندیده‌ام، ولی عاشق آن هستم که با او ملاقات کنم.»
 
بالا