• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میگو‌ پلو اسپانیایی

B a R a N

مدير ارشد تالار
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن
▪ یک عدد پیاز (خرد شود)
▪ ۲ ساقه کرفس (خرد شود)
▪ ۲ حبه سیر (خرد شود)
▪ یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
▪ ۲ عدد برگ بو
▪ یک قاشق چای‌خوری پودر ارگانو یا آویشن
▪ ۴ عدد گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
▪ ۳ پیمانه آب مرغ
▪ یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی
▪ یک و یک‌دوم پیمانه برنج
▪ ۲۲۵ گرم فیله ماهی سفید (به تکه‌های متوسط خرد شود)
▪ ۱۳۰ گرم میگوی ریز
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▪ ۴ عدد پیازچه و ۴ عدد میگوی درشت برای تزئین
● طرز تهیه:
۱) تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.
۲) پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.
۳) در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
۴) میگوها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
۵) تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.
نکته۱) برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.
نکته۲) باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری ازبه‌هم‌چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.
منبع : بیرتک
 
بالا