B a R a N
مدير ارشد تالار
● مواد لازم: ▪ پرتقال: یک عدد ▪ سس سویا: ۲ قاشق چایخوری ▪ عسل: ۲ قاشق چایخوری ▪ سرکه سفید: ۲ قاشق چایخوری ▪ ادویه (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زنجبیل، فلفل): یک قاشق چایخوری ▪ میگو: ۷۰۰ گرم ▪ پیازچه برای تزئین: به میزان دلخواه. ● طرز تهیه: با یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛ توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلالهای باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب در حال جوش به مدت ۲ دقیقه خلال پرتقال را بجوشانید و سپس با آب سرد آبکش کنید. در یک ماهیتابه آب پرتقال و سرکه و عسل و سس سویا و ادویهها و خلال پرتقالها را به مدت دو تا سه دقیقه بجوشانید (با حرارت کم) سپس بگذارید خنک شود. میگوها را پس از خنک شدن به مدت یک ساعت داخل سس به دست آمده بگذارید تا مزهدار شود. روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و میگوها را پس از خارج کردن از سس سرخ و با پیازچه سرو کنید. برای پرهیز از سفت شدن میگوها باید آنها را سریع سرخ کرد و هنگامی که رنگشان سرخ شد و تاب برداشتند آنها را از روی حرارت بردارید. |
منبع : روزنامه تهران امروز |