B a R a N
مدير ارشد تالار
[h=3]موادلازم:
میگو=12 عدد
آرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
تخممرغ=یك عدد
اسفناج=20 برگ كامل (100 گرم)
آرد =یك قاشق چایخوری
روغن زیتون=یك قاشق سوپخوری طرز تهیه:
میگوها را شسته و پاك میكنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط میكنیم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار میكنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ مینماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت میگذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر میداریم. روغنزیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو میگذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را میچینیم
میگو=12 عدد
آرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
تخممرغ=یك عدد
اسفناج=20 برگ كامل (100 گرم)
آرد =یك قاشق چایخوری
روغن زیتون=یك قاشق سوپخوری طرز تهیه:
میگوها را شسته و پاك میكنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط میكنیم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار میكنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ مینماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت میگذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر میداریم. روغنزیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو میگذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را میچینیم