مواد لازم:
برنج=500 گرم
نخود فرنگی پخته=250 گرم
میگوی تمیز شده=200 گرم
پیاز متوسط=2 عدد
نمک،فلفل و ادویه=به دلخواه
گوجه فرنگی=2 تا 3 عدد
زعفران=به میزان لازم
روغن مایع=به میزان لازم
کره=25 گرم
طرز تهیه:
1. پیاز را خلال کنید و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
2. گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته،نمک،فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید.
3. مخلوط را بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و کره و زعفران آبکرده را بیفزایید.
4. برنج را آبکش کرده و لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و بگذارید دم بکشد.
5. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزئین کنید.
برنج=500 گرم
نخود فرنگی پخته=250 گرم
میگوی تمیز شده=200 گرم
پیاز متوسط=2 عدد
نمک،فلفل و ادویه=به دلخواه
گوجه فرنگی=2 تا 3 عدد
زعفران=به میزان لازم
روغن مایع=به میزان لازم
کره=25 گرم
طرز تهیه:
1. پیاز را خلال کنید و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
2. گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته،نمک،فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید.
3. مخلوط را بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و کره و زعفران آبکرده را بیفزایید.
4. برنج را آبکش کرده و لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و بگذارید دم بکشد.
5. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزئین کنید.