پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
*میگوی پوستکنده ۴۰۰ گرم
*قارچ ده عدد
*فلفل دلمهای دو عدد
*پیاز ریز ده عدد
*سس سویا دو قاشق غذاخوری
*نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
میگوی پوست کنده را شسته و پشت آن را برش میزنیم و رگ سیاه رنگ آن را خارج میکنیم. بعد آن را در ظرف ریخته و به آن سس سویا، نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم تا نیم ساعت بماند. قارچها و پیازها را از وسط دو نیم کرده، فلفل دلمهای را به صورت مربع خرد میکنیم. پیاز، میگو، فلفل و قارچ را به ترتیب یا به دلخواه به سیخ میکشیم. آن را گریل کرده یا روی اجاق به صورتی که شعله به سیخ نخورد کباب میکنیم. میتوانیم در حین پخت کمی کره آب شده به کبابها بمالیم.
نکته: سیخهای چوبی را قبل از استفاده با آب خیس کنید.