• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نادر سلیمانی و بازی در نقش «شعبون بی‌مخ»

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]نادر سلیمانی با اشاره به حضورش در سریال «معمای شاه» محمدرضا ورزی گفت: امیدوارم سالی برسد که ما نه دنبال پولمان باشیم و سازمان صداوسیما هم دنبال این نباشد که به بازیگرانش پول کم بدهد.
20140418145022_---------------------.jpg

به گزارش سینما خبر، این بازیگر که این روزها در سریال تاریخی «معمای شاه» نقش شعبان جعفری (مشهور به شعبون بی‌مخ را ایفا می‌کند)، درخصوص حضورش در این سریال و نقشی که در آن ایفا می‌کند، گفت: این سریال پیش از این برای انتخاب بخش‌های جدید بازیگری متوقف شد. به جهت اینکه پیش از این ولی‌الله مومنی نقش شعبان جعفری را ایفا می‌کرد اما انگار متوقف شد و این نقش را به من دادند تا کار کنم و پس از عید نیز درگیر سریال محمدرضا ورزی می‌شود.

او با اشاره به مشکلات مالی سریال «معمای شاه» ادامه داد: تأسف‌آور است برای سریال الف ویژه‌ای که مثلا سال‌ها قرار است ماندگاری داشته باشد. این کار یک کار تاریخی است و من بسازم، عباس بسازد که نیست. باید ماندگاری داشته باشد! شخصیت‌ها عینا شخصیت‌های تاریخی هستند و خود سریال نیز نه خیلی سفارشی است و نه من درآوردی. اینجا تاریخ است و شخصیت‌ها، صورت‌ها و لوکیشن‌ها باید نزدیک به واقعیت باشد.

نادر سلیمانی در پایان این گفت‌وگو درخصوص شخصیت «شعبان جعفری»، گفت: شعبان جعفری به نظر می‌آید مردی فوق‌العاده و قوی‌ است ولی چنین چیزی نیست و شخصیت او شبیه به یک بادبادک باد شده است.

به گزارش ایسنا، نادر سلیمانی پیش از این در سریال تاریخی «کلاه پهلوی» نیز ایفای نقش کرده است.

بالا