به دلیل اینکه جوان و لاغر بودم خیلی ها نمی توانستند باور کنند که من به جای عزیزی درون دروازه ایستادم.من تازه به تیم ملی رسیده بودم و باورش برای خیلی ها سخت بود.
وضعیت جسمانی ناصر حجازی خوب است. اسطوره استقلال که به دلیل عفونت ریه ۱۵ ماه تحت درمان بوده، خبر می دهد که تنها ۳ ماه دیگر از مدت درمانش باقی مانده است. می گوید بعد از طول درمان امیدوار هستم که به سلامتی کامل دست یابم و اینکه... «می خواهم تا آخر عمر در استقلال بمانم.» استقلال برای حجازی یادآور تاج است؛ جایی که خاطرات بسیاری برایش رقم زد و همچنان برای حجازی زمینه ساز خاطره است. او اما به سال های دور می رود، به روزهای اول حضورش در تاج و صفحات اندک روزنامه و مجله هایی را یادآور می شود که خاطراتش را زنده نگه داشتند. حجازی همان است که روزی جانشین عزیز اصلی درون دروازه تیم ملی شد و در مقایسه با اصلی «جوجه» لقب گرفت...
چرا جوجه، با آن اندام کشیده و بلند؟
(خنده) نه، اتفاقا جوان که بودم، خیلی لاغر و نحیف بودم و خیلی ها نمی توانستند باور کنند که بازیکن جوانی مثل من به جای عزیز توی دروازه ایستادم. عزیز خیلی دروازه بان بزرگی بود و من تازه به تیم ملی دعوت شده بودم. خب، دیگر سن که بالا می رود فوتبالیست هم کم کم از دنیای بازی فوتبال خارج می شود.