• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نامه ای از طرف خدا

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
امروز صبح که از خواب بیدار شدی نگاهت میکردم امیدوار بودم که با من حرف بزنی حتی برای چند کلمه نظرم را بپرسی یا برای اتفاق خوبی که دیروز در زندگیت افتاد ازمن تشکرکنی اما متوجه شدم که خیلی مشغولی مشغول انتخاب لباسی که میخواستی بپوشی وقتی داشتی این طرف و آن طرف می دویدی تا حاضرشوی فکرمیکردم چند دقیقه ای وقت داری که بایستی و به من بگویی:"سلام"اما تو خیلی مشغول بودی یکبار مجبور شدی منتظرشوی و برای مدت یک ربع کاری نداشتی جزآنکه روی یک صندلی بنشینی بعد دیدمت که از جا پریدی خیال کردم میخواهی چیزی به من بگی اما تو به طرف تلفن دویدی و در عوض به دوستت تلفن کردی تا از آخرین شایعات باخبرشوی. تمام روز با صبوری منتظرت بودم با آن همه کارهای مختلف گمان میکنم که اصلا وقت نداشتی با من حرف بزنی متوجه شدم قبل از ناهار هی دور و برت را نگاه میکردی شاید چون خجالت می کشیدی سرت را به سوی من خم نکردی.تو به خانه رفتی و به نظر میرسید که هنوز خیلی کارها برای انجام دادن داری بعد از انجام دادن چند کار تلویزیون را روشن کردی نمی دانم تلویزیون رو دوست داری یا نه؟در آن چیزهای زیادی نشون می دهند و تو هر روز مدت زیادی را جلوی آن می گذرانی در حال که درباره هیچ چیز فکر نمیکنی و فقط از برنامه هاش لذت میبری.باز هم صبورانه انتظارت رو کشیدم و تو در حالی که تلویزیون را نگاه میکردی شام خوردی و بازهم بامن صحبتی نکردی.موقع خواب فکر میکنم خیلی خسته بودی بعد از آن که به اعضای خانواده ات شب به خیر گفتی به رختخواب رفتی و فورا به خواب رفتی نمیدانم که چرا به من شب به خیر نگفتی؟! اما اشکالی نداره آخه مگه صبح به من صبح به خیر گفتی؟! احتمالا متوجه نشدی که من همیشه در کنارت و برای کمک به تو آماده ام منصبورم بیش از آنچه فکرش را میکنی حتی دلم میخواهد که به تو یاد دهم که چطور با دیگران صبور باشی من آنقدر دوستت دارم که هر روز منتظرت هستم منتظر یک سر تکون دادن،یک دعا،یک فکر،یا گوشه ای از قلبت که به سوی من آید،خیلی سخته که مکالمه ای یک طرفه داشته باشی،خوب من باز هم سراسر پر از عشق منتظرت خواهم بود به امید آنکه شاید فردا کمی هم به من وقت بدهی . آیا وقت داری که این نامه رو برای دیگر عزیزانم بفرستی؟اگه نه عیبی نداره،من میفهمم و سعی میکنم راه دیگری بیابم،من هرگز دست نخواه کشید. دوستت دارم،روزه خوبی داشته باشی،دوست و دوستدارت:"خدا"

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
یک روز از روز های خدا....

یـک روز از روزهـای خـدا

01.jpg

دیروز صبح که از خواب بیدار شدی،
نگاهت می‌کردم؛ و امیدوار بودم که با من حرف بزنی،

02.jpg

حتی برای چند کلمه، نظرم را بپرسی یا برای اتفاق خوبی که دیروز در زندگی ات افتاد، از من تشکر کنی.
اما متوجه شدم که خیلی مشغولی، مشغول انتخاب لباسی که می خواستی بپوشی.

03.jpg

وقتی داشتی این طرف و آن طرف می‌دویدی تا حاضر شوی فکر می کردم
چند دقیقه ای وقت داری که بایستی و به من بگویی: سلام؛
اما تو خیلی مشغول بودی.
یک بار مجبور شدی منتظر بشوی و برای مدت یک ربع کاری نداشتی جز آنکه روی یک صندلی بنشینی.

04.jpg

بعد دیدمت که از جا پریدی.
خیال کردم می خواهی با من صحبت کنی؛
اما به طرف تلفن دویدی و در عوض به دوستت تلفن کردی ...

05.jpg

تمام روز با صبوری منتظر بودم.
با آنهمه کارهای مختلف گمان می کنم که اصلاً وقت نداشتی با من حرف بزنی.

06.jpg

متوجه شدم قبل از نهار هی دور و برت را نگاه می کنی،
شاید چون خجالت می کشیدی که با من حرف بزنی، سرت را به سوی من خم نکردی.
تو به خانه رفتی و به نظر می رسید که هنوز خیلی کارها برای انجام دادن داری.

07.jpg

بعد از انجام دادن چند کار، تلویزیون را روشن کردی.
نمی دانم تلویزیون را دوست داری یا نه؟!
در آن چیزهای زیادی نشان می دهند و تو هر روز مدت زیادی از روزت را جلوی آن می گذرانی؛
در حالی که درباره هیچ چیز فکر نمی کنی و فقط از برنامه هایش لذت می بری ...

08.jpg

باز هم صبورانه انتظارت را کشیدم و تو در حالی که تلویزیون را نگاه می کردی، شام خوردی؛
و باز هم با من صحبت نکردی.

09.jpg

موقع خواب ...، فکر می کنم خیلی خسته بودی.
بعد از آن که به اعضای خانواده ات شب به خیر گفتی، به رختخواب رفتی و فوراً به خواب رفتی.
اشکالی ندارد ...

10.jpg

احتمالاً متوجه نشدی که من همیشه در کنارت و برای کمک به تو آماده ام.
من صبورم، بیش از آنچه که تو فکرش را می کنی.
حتی دلم می خواهد یادت بدهم که تو چطور با دیگران صبور باشی.
من آنقدر دوستت دارم که هر روز منتظرت هستم.
منتظر یک سر تکان دادن، دعا، فکر، یا گوشه ای از قلبت که متشکر باشد.

11.jpg

خیلی سخت است که در یک مکالمه یک طرفه داشته باشی.
خوب، من باز هم منتظرت هستم؛ سراسر پر از عشق تو ...
به امید آنکه شاید امروز کمی هم به من وقت بدهی.
اگر نه، عیبی ندارد، می فهمم و هنوز هم دوستت دارم.
روز خوبی داشته باشی ...

12.jpg

دوست همیشگی و دوستدارت : خدا

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پاسخ : یک روز از روز های خدا....

امکان نداره خدا کسی رو دوست داشته باشه.. بزاره یک روز رو بدون یادش سپری کنه
اگه خدا کسی رو دوست داشته باشه و ببینه او بهش توجه نمی کنه.. شده بهش غصه می ده .. درد می ده.. تا یادش کنه
:دعا:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

نسرین جون خیلی عالی بود
این داستان و من سه سال پیش خوندم و خیلی روم تاثیر گذاشت کاش اون تاثیر رو هر روز در خودم حس میکردم !
حیف که ما آدم ها فراموش کاریم ...
واقعا ممنون برای تاپیکت چون با خوندن دوباره این داستان همون حس خوب به سراغم اومد :گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

خواهش می کنم مریم جونم... خودم هم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و واقعا شرمنده شدم:نه:

بالا