B a R a N
مدير ارشد تالار
[h=2] نان انگلیسی- آرزو گنجی نان انگلیسی- آرزو گنجی
مواد لازم:
مایه خمیر- دو قاشق چایخوری
آب ولرم- یک دوم پیمانه
شکر – یک قاشق چایخوری
آرد ذرت- 130 گرم
آرد گندم سبوس دار- 200 گرم
آرد سفید شیرینی- 300 گرم
نمک – یک ونیم قاشق چایخوری
شکر- سه قاشق سوپخوری
کره¬ - 60 گرم
ماست معمولی- 450 گرم
زرده ی تخم¬مرغ – یک عدد
کُنجد برای تزیین- به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یک دوم پیمانه آب ولرم به هم راه یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و به مدت 7 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند. در ظرف دیگری مواد خشک شامل؛ آرد ذرت، آرد گندم سبوس دار، آرد سفید شیرینی و نمک را با هم ترکیب نمایید. در ظرف سوم کره ی نرم شده در دمای محیط را به همراه شکر و ماست با قاشق خوب مخلوط کرده، مایه خمیر عمل آمده را بیفزایید. سپس، مواد خشک را کم کم اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز داده، آن را در ظرف بزرگی بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید. خمیر را به مدت دو ساعت استراحت دهید. دو عدد قالب چهار گوش20 سانتی متری را چرب کنید. خمیر را به 8 قسمت تقسیم نمایید و به صورت چانه درآورید. چهار تکه از خمیر را در قالب قرار دهید و روی آن را بپوشانید. برای بار دوم، به مدت 45 دقیقه در قالب استراحت بدهید. روی نان را با زرده ی تخم مرغ آغشته کنید و مقداری کُنجد بپاشید. سپس، به مدت چهل دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد بپزید.

مواد لازم:
مایه خمیر- دو قاشق چایخوری
آب ولرم- یک دوم پیمانه
شکر – یک قاشق چایخوری
آرد ذرت- 130 گرم
آرد گندم سبوس دار- 200 گرم
آرد سفید شیرینی- 300 گرم
نمک – یک ونیم قاشق چایخوری
شکر- سه قاشق سوپخوری
کره¬ - 60 گرم
ماست معمولی- 450 گرم
زرده ی تخم¬مرغ – یک عدد
کُنجد برای تزیین- به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یک دوم پیمانه آب ولرم به هم راه یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و به مدت 7 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند. در ظرف دیگری مواد خشک شامل؛ آرد ذرت، آرد گندم سبوس دار، آرد سفید شیرینی و نمک را با هم ترکیب نمایید. در ظرف سوم کره ی نرم شده در دمای محیط را به همراه شکر و ماست با قاشق خوب مخلوط کرده، مایه خمیر عمل آمده را بیفزایید. سپس، مواد خشک را کم کم اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز داده، آن را در ظرف بزرگی بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید. خمیر را به مدت دو ساعت استراحت دهید. دو عدد قالب چهار گوش20 سانتی متری را چرب کنید. خمیر را به 8 قسمت تقسیم نمایید و به صورت چانه درآورید. چهار تکه از خمیر را در قالب قرار دهید و روی آن را بپوشانید. برای بار دوم، به مدت 45 دقیقه در قالب استراحت بدهید. روی نان را با زرده ی تخم مرغ آغشته کنید و مقداری کُنجد بپاشید. سپس، به مدت چهل دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد بپزید.