پانته آ
متخصص بخش
گوشت چرخ شده مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
پودر سیر و موسیر | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا رنده شده | ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم |
سیر رنده شده | ۱ حبه |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
روغن | برای سرخ |
طرز تهیه :
آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر ، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.