• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نبي: ترابيان امشب به ايران باز مي گردد اما كرش را نمي دانم

ahmadfononi

معاونت انجمن
دبير كل فدراسيون فوتبال ايران اعلام كرد كه امشب عباس ترابيان پس از مذاكره با كارلوس كرش به ايران باز خواهد گشت اما از حضور اين مربي در كشورمان به همراه سرپرست كميته روابط بين الملل بي اطلاع هستم.

به گزارش روز يكشنبه خبرنگار ورزشي ايرنا، صبح امروز اخبار زيادي مبني بر حضور كارلوس كرش در تيم ملي كشورمان و ورود او در بامداد دوشنبه به ايران به چاپ رسيد كه هيچ يك از اين اخبار از سوي مسوولان فدراسيون فوتبال تاييد نشد.
در همين راستا خبرنگاران ورزشي ايرنا سعي بر گفت و گو با مسوولان فدراسيون فوتبال را داشتند كه متاسفانه مانند دفعات قبل علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال و مهدي تاج نايب رييس فدراسيون پاسخ گو نبودند.
مهدي محمد نبي دبير كل فدراسيون مانند عزيزاله محمدي عضو هيات رييسه و محمد حسيني رييس روابط عمومي در اين خصوص اعلام بي اطلاعي كردند.
نبي در گفت و گو خود با ايرنا افزود: عباس ترابيان بامداد دوشنبه به ايران باز خواهد گشت اما اطلاعي از حضور كارلوس كرش در كشورمان ندارم.
وي ادامه داد: تا آنجا كه مطلع هستم قرار است قرارداد اين مربي در كشورمان امضا شود اما از حضور كرش در ايران به همراه ترابيان بي اطلاع هستم.

عزيزاله محمدي نيز كه يكي از اعضاي هيات رييسه ويكي از تصميم گيرندگان فدراسيون فوتبال ايران است در اين خصوص اظهار بي اطلاعي كرد.
در همين راستا محمد حسيني رييس روابط عمومي فدراسيون فوتبال نيز از حضور كارلوس كرش در كشورمان اظهار بي اطلاعي كرد و اخبار منتشر شده را صحيح ندانست.
گفتني است ساير مسوولان فدراسيون فوتبال حاضر به پاسخگويي نبودند.

بالا