• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نحوه استفاده از ظروف پیرکس

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
نوع مخصوصی از ظروف آشپزخانه با عنوان پیرکس وجود دارد که دارای موارد کارکرد زیادی هستند. این ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را بطور یکنواخت می پزد، سطح صاف این ظروف مانع چسبیدن غذا و در نتیجه شستشوی آسان و بهداشتی آن می شود، با سرویس غذاخوری هماهنگی دارند، ضمن آنکه از این ظروف می توان در انواع فر و مایکروفر نیز استفاده کرد. ضمنا برای گذاشتن در یخچال و فریزر بسیار مناسب هستند. اما نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس عبارتند از:
۱) از قرار دادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید. بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیرمستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر.
۲) درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده بطور ناگهانی تغییر ندهید. مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف می شود.
۳) بعد از استفاده از این ظروف آن ها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید.
۴) از بکار بردن وسایل زبر و ساینده مثل سیم ظرفشوئی برای شستشو خودداری کنید.
۵) توصیه می شود بعد از کشیدن ظروف را خشک کرده تا لکه ای بر روی آن ها ایجاد نشود.
 
بالا