نحوه تغذیه در طول مسافرت و محل اقامت
از آغازین لحظه ی حرکت هر انسانی در وادی حیات، سلامتی جسم و جان، قدرت بدنی، وسعتاندیشه، شور، نشاط و ... به منظور دستیابی به تکامل و نیل به کمال وقتی میسر خواهد شد که فرد به طور مداوم و در تمام دوران زندگی از یک تغذیه ی متعادل، متناسب، متنوع و پاکیزه برخوردار شده باشد.
به خصوص در ایام سفر که غذای روح نیز فراهم می شود، توجه به سلامتی جسم و تامین نیاز میلیاردها سلول بدن نیز از اهمیت ویژهای برخوردار میباشد. لذا در راستای دستیابی به این اهداف، توجه شما رهروان عشق، صفا و صمیمیت را به چند موضوع ساده معطوف می داریم.
آب سالم از حیاتی ترین نیازها می باشد
بعد از اکسیژن جهت ادامه ی زندگی،
آب از جمله اساسی ترین و اجتناب ناپذیرترین ملزومات زندگی تلقی می گردد. ولی متاسفانه دسترسی به آب سالم و گوارا و دور از آلودگی، در مسیر حرکت و حتی در محل اقامت، همواره امکان پذیر نیست.
آب ناسالم ممکن است بیماری های ویروسی مثل هپاتیت a و e، فلجاطفال، اسهالهای ناشی از روتاویروسها یا ویروس های روده ای( که بهخصوص در نوزادان و کودکان امکان انتقال بیماریهای مختلف از طریق آب آلوده بسیار بالا می باشد)، یا بیماری های باکتریایی مثل تب تیفوئید، اسهال خونی باسیلی، اسهال ناشی از ecoli و حتی وبا ، و یا تک یاختههایی مثل آمیب، ژیاردیا و انگلهایی مثل کرم قلابدار، کیست هیداتیک، کرم کدو و کرم نواری را به مصرف کنندگان بی احتیاط و ناآگاه منتقل سازد.
علاوه بر آلودگیهای فوق الذکر، اغلب آبهای قابل دسترس در مسیر حرکت، ممکن است حاوی مواد سمی و شیمیایی ناشی از زبالههای صنعتی و کشاورزی باشند. موادی مانند سیانیدها، انواع فلزات سنگین از جمله سرب، کادمیوم، جیوه، عوامل نیتروژنی، مواد بی رنگ کننده ی سولفیدها، آمونیاک، زیستکشهای آلی و دهها موارد دیگر نیز هستند که برای مصرف کنندگان بسیار زیانبار و بیماری زا می باشند.