با سلام
چند تا پیغام در مورد نحوه کار و رجیستر کردن ocx ها دریافت کردم برای همین در این آموزش میخوام به شما بگم تا با چند کیلیک ocx های خود را رجیستر کنید
۱= Notepad ویندوز را اجرا کنید
۲= و دستورات زیرا وارد کنید
چند تا پیغام در مورد نحوه کار و رجیستر کردن ocx ها دریافت کردم برای همین در این آموزش میخوام به شما بگم تا با چند کیلیک ocx های خود را رجیستر کنید
۱= Notepad ویندوز را اجرا کنید
۲= و دستورات زیرا وارد کنید
regsvr32 MS_XTools.ocx
regsvr32 progressbar-xp.ocx
regsvr32 =یعنی ocx های رو رجیستر یا در system32 به طور خودکار copy کنه
برای نمونه MS_XTools.ocx یا progressbar-xp.ocx = اسم ocx ها است که باید با پسوندشان بنویسید
۳=برای دخیره کردن با bat دخیره کنید با txt دخیره نکنید
من اینجا دو تا ocx رو برای مثال رجیستر می کنم اما شما می تونید هر چی ocx دارید رجیستر کنید
شما می تونید هرچی که ocx دارید با این کد رجیستر کنید شما باید ocx هارو هم درکنار این فایل داشته باشد
در آخر بگم اصلا ocx(OLE Custom control چیست؟
قطعه برنامهُ نرم افزاری که بر تکنولوژی OLE و COM مبتنی است و هنگام احظار توسط برنامه ای کاربردی ,عملیات کنترلی را به ویژگی مشخصی از یک برنامه کاربردی اضافه میکند.
تکنولوژی ocx از طریق کامپیوترهایی که از سیستم های عامل ۱۶ بیتی و ۳۲ بیتی استفاده میکنند ,قابل جابجایی است و توسط بسیاری از کامپیوترها مورد استفاده قرار میگیرد.
این نرم افزار نسل بعدی تکنولوژی (VBX(Visual basic custom control است که فقط توسط برنامه های کاربردی ویژوال بیسیک پشتیبانی میشود و پایه و اساس کنترلهای اکتیوایکس است.
قطعه برنامهُ نرم افزاری که بر تکنولوژی OLE و COM مبتنی است و هنگام احظار توسط برنامه ای کاربردی ,عملیات کنترلی را به ویژگی مشخصی از یک برنامه کاربردی اضافه میکند.
تکنولوژی ocx از طریق کامپیوترهایی که از سیستم های عامل ۱۶ بیتی و ۳۲ بیتی استفاده میکنند ,قابل جابجایی است و توسط بسیاری از کامپیوترها مورد استفاده قرار میگیرد.
این نرم افزار نسل بعدی تکنولوژی (VBX(Visual basic custom control است که فقط توسط برنامه های کاربردی ویژوال بیسیک پشتیبانی میشود و پایه و اساس کنترلهای اکتیوایکس است.
ocx ها را میتوان با استفاده از زبانهای مختلف نوشت اما معمولا از ++VC بیشتر از زبانهای دیگر استفاده میشود.
این نرم افزار را شرکت مایکروسافت نوشته است و در سال ۱۹۹۶ تکنولوژی ocx مشخصه کنترلی (OLE(ocx96 را تحت پوشش قرار داده است.
آموزش بعدی میخوام در مورد فارسی نویسی و مشکلات سورس های فارسی و نحوه نمایش صحیح سورس ها براتون بگم .