مهندس مهدی امانی، افزود: این اتحادیه در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تشکیل اتحادیه های تخصصی برای محصولات مهم کشاورزی و پیگیری مسائل و مشکلات تولیدکنندگان ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه تولید خرما مسائل و مشکلات عدیده ای از گذشته وجود دارد، حل این مشکلات را نیازمند یک عزم جدی دانست و افزود: این اتحادیه از تمام ظرفیت ها برای حل تدریجی مشکلات و رضایت خاطر نخلداران استفاده می کند.
امانی یکی از مشکلات اساسی در اقتصاد این محصول مهم را هزینه بالای تولید ذکر کرد و گفت: تقریبا تمامی کارها از گرده افشانی گرفته تا برداشت و بسته بندی از طریق نیروی انسانی انجام می شود که مثلا در مورد خرمای مضافتی، هزینه تولید را به بیش از هزار تومان در هر کیلو رسانده است که بر طرف شدن این مشکل با مشارکت بخش تحقیقات انجام می شود.
مدیرعامل اتحادیه شرکت های تخصصی نخلداران کشور اضافه کرد: درمورد مسائل مربوط به بازار خرما نیز مشکلات بسیاری از جمله عدم بازاریابی مناسب، بسته بندی های غیربهداشتی و صادرات خرما به صورت فله وجود دارد که باید این روند اصلاح شود.
وی مهمترین عامل موفقیت شرکت ها و اتحادیه های تعاونی را مشارکت اعضا دانست و افزود: زمانی یک شرکت تعاونی موفق است که تمامی اعضا آن شرکت را از خودشان و در تمامی مراحل تصمیم سازی و مدیریت آن، فعالانه حضورداشته باشند و این مهم نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است.
امانی از تمامی نخلداران کشور و فعالان عرصه بازار و صادرات خرما خواست این اتحادیه را در پیش برد اهداف یاری کنند.