• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نرآتزوری جوایز بهترین های سال را درو کرد !

eliza

متخصص بخش
بازیکنان اینتر تمام جوایز فردی را امشب در حالی که مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا قرعه کشی می شد، به دست آوردند. اینتر می بایست به مصاف توئنته، تاتنهام و وردربرمن برود.به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - جولیوسزار به عنوان بهترین دروازه بان انتخاب شد، مایکون بهترین مدافع، وسلی اشنایدر بهترین هافبک و دیگو میلیتو بهترین مهاجم شناخته شدند.
جولیو سزار رقیبانی همچون هوگو لوریس و ویکتور والدس را پشت سر گذاشت تا این مقام را بدست بیاورد، این دروازه بان 30 ساله برزیلی گفت: " از شما به خاطر این جایزه تشکر می کنم. امسال سال حیرت انگیزی بود. همه بازیکنان اینتر در این سال فوق العاده بودند. من این مقام را بدون آنها نمی توانستم به دست بیاورم و من باید از رئیس موراتی هم تشکر کنم. "
interuefa.jpg

نوبت به انتخاب بهترین مدافع از بین مایکون، لوسیو و پیکه رسید که مایکون توانست این عنوان را بدست بیاورد. بهترین مدافع حال حاضر جهان بعد از دریافت جایزه گفت: " من می خواهم از رئیس موراتی و هم تیمی هایم تشکر کنم. " وقتی از مایکون پرسیده شد که چگونه همیشه در بهترین فرم قرار دارد، مدافع برزیلی در جواب به آنها گفت: " من به سختی تمرین می کنم زیرا آمادگی مهمترین چیز است. "
بعد از دریافت دو جایزه ، حالا نوبت به خط هافبک رسید. نامزد های کسب بهترین هافبک، ژاوی هرناندز، آرین روبن و وسلی اشنایدر بودند که باز هم یک نرآتزوری بود که این جایزه را به دست آورد. او گفت: " امسال واقعاً سال فوق العاده ای بود، من از این که بازیکن اینتر هستم بسیار خوش حالم. من این جایزه را به همسرم، ماسیمو موراتی و هم تیمی هایم اختصاص می دهم. من بسیار افتخار می کنم. "
دیگــو آلـبرتــو میلیتـو! کسی که در فینال چمپیونز لیگ هر دو گل اینتر را به ثمر رساند تا اینتر بعد از سالها تلاش به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان دست یابد. او توانست بهتر از لیونل مسی و وین رونی کار کند و در نتیجه عنوان بهترین مهاجم را کسب کرد. او خاطره 22 می مادرید را زنده کرد و گفت: " من بعضی اوقات فینال مادرید را در ذهن خود مجسم می کنم. شب بسیار خوب و به یاد ماندنی بود... از شما به خاطر این جایزه تشکر می کنم و افتخار می کنم چنین جایزه ای را گرفته ام. من از خانواده ام، ماسیمو موراتی و هم تیمی هایم تشکر می کنم. سهم این جایزه به آنها تعلق دارد. "
هر 4 بازیکن که هر 4 تای آن نرآتزوری بودند، منتظر انتخاب بهترین بازیکن بودند. از بین دروازه بان، مدافع، هافبک و مهاجم باید یکی به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شود. بله درست حدس زدید، دیگو میلیتو!!! او بعد از کسب عنوان بهترین بازیکن سال گفت: " احساس بسیار خوبی از کسب این جایزه دارم. "
کسب هر 5 جایزه برای نرآتزوری ها را به همه اینتری ها تبریک می گوییم.:13:
:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

بالا