• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نصب اتوماتیک ویندوز از طریق شبکه و سرور راه دور ris

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت

RIS
محصول مایکروسافت که با استفاده از PEXboot به نصب سیستم عامل روی سیستم های درون شبکه یا سیستم های راه دور می پردازد در ادامه به معرفی این سرویس و نیازمندی های آن می پردازیم.

آشنایی با سرویس RIS
سرویس RIS برای نصب سیستم عامل بر روی سیستم های کلاینت ها کاربرد دارد با استفاده از این روش دیگر نیاز به سی دی برای نصب سیستم عامل از بین می رود با استفاده از این روش می توان نرم افزار ها را نیز در پروسه نصب ویندوز نصب نمود یا حتی درایورها و سازگاری کاملی با Unattended Installation (نصب خودکار) دارد .

در نتیجه شما می توانید با استفاده از این روش بر روی سیستم های درون شبکه سیستم عامل را نصب کنید که شامل نرم افزارهای مد نظرات و درایور ها نیز می شود و تمامی این مراحل بسته به حجم نرم ازارها و سخت افزار سیستم شما زمانی بین ۱۵ دقیقه تا ۶۰ دقیقه خواهد بود با استفاده از این روش می توانید به صورت هم زمان بر روی چندین و چند سیستم پروسه نصب سیستم عامل را اجرا کنید.

سیستم های قابل مقایسه با آن محصولی است از شرکت سیمانتک به نام Symantec Norton Suite Solution و Windows Deployment Service که در واقع جایگزین RIS شده است.
Symantec Norton Suite Solution همان Norton Ghost معروف است که با تغییرات بسیار زیاد برای شبکه های متوسط و بزرگ با قابلیت های فراوان ارائه شده است.

در این جا قصد داریم RIS را معرفی نماییم و برسی محصول سیمانتک را به پست دیگری موکول می کنیم.

تاریخچه :

RIS در ویندوز ۲۰۰۰ معرفی گردید که جز سرویس های انتخابی قرار داشت در ابتدا تنها بر روی نسخه Win 2K Professional در دسترس بود که با آمدن سومین پک | SP3 دسترس بود که با آمدن سومین پک وسرویس های انتخابی قرار داشت .
در ابتدا تنها بر روی معرفی این سرویس و نیازمندی های آن می پردا) بروز رسانی ویندوز ۲۰۰۰ این سرویس بر روی نسخه Win 2K Server نیز فعال گردید. از زمان ارائه این سرویس توسط مایکروسافت دو بار بروزرسانی گردیده است اولین بار برای پشتیبانی از Windows XP و دومین بار برای پشتیبانی از Windows Server 2003 .

هم اکنون با WDS |Windows Deployment Services در Windows Server 2003 SP2 و Windows Server 2008 جایگزین این سرویس شده است.

توضیح : با توجه به ای موضوع که WDS جایگزین RIS شده است در آینده به معرفی WDS نیز پرداخته خواهد شد. در این پست از Windows Server 2003 SP2 R2 استفاده خواهد شد که شامل WDS و RIS می باشد.

پیش نیاز های سرور ( سرویس دهنده RIS)

• [*]· Domain Naming Service (DNS) Server
    [*]· Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Server
    [*]· Active Directory | AD
کلیه سرویس های فوق برای اجرا نمودن RIS در درون شبکه لازم و ضروری است. پس قبل از این که اقدام به نصب سرویس RIS نمائید از وجود سرویس های فوق اطمینان حاصل کنید.
پیش نیاز های کامپیوترها

• [*]· تنظیم بوت سیستم کاربران (برای بوت شدن از طریق کارت شبکه)
    [*]· رام (ROM) پشتیبانی کننده از PXE DHCP-based نسخه (۰٫۹۹C)یا بالاتر
*همیشه با بروزرسانی کارت شبکه سیستم از سایت سازنده آن آخرین نسخه از PXEboot موجود بر روی آن نصب خواهد شد.

حداقل نیازهای سخت افزاری سیستم اجرا کننده RIS (بر روی ویندوز ۲۰۰۰)

• [*]· Pentium II 200 MHz یا بالاتر
    [*]· ۶۴ MB رم یا بالاتر
    [*]· هارد دیسک با حداقل ۲ پارتیشن (پارتیشن اول : سیستم عامل | پارتیشن دوم : پوشه مربوط به RIS)
    [*]· کارت شبکه ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰

نحوه ارتباط سرویس دهنده و کاربران

RIS برای ارتباط با کاربران از DHCP استفاده می کند به این صورت که در زمان بوت شدن سیستم ها، آنها درخواست IP می دهند و در همان مراحل ابتدائی، سیستم ها GUID خود را به سرور می فرستند GUID همان شناسه یکتایی است که که AD به وسیله آن سیستم را شناسائی می کند و RIS و سایر سرورها به صورت زیر پاسخ سیستم را می دهد:

1. [*]DHCP به سیستم کلاینت یک IP اختصاص می دهد
    [*]IP آدرس RIS سرور برای سیستم کلاینت فرستاده می شود.
    [*]نام بوت ایمیجی (boot Image) که سیستم کاربر برای درخواست و ارتباط اولیه با RIS به آن احتیاج دارد برای کلاینت فرستاده می شود.
بعد از ارتباط اولیه RIS سرور برای شناسایی کاربر از GUID آن استفاده می کند به این صورت که AD را برای وجود این GUID جستجو می کند (Computer Object) .
از آنجایی که بر روی Windows Server 2003 بسته RIS وجود ندارد بایستی بسته WDS یا Windows Deployment Service را نصب نمود که شامل مد های زیر است :

1. [*]Legacy mode : همان RIS است. (قابلیت نصب نسخه های ویندوز تا قبل ازVista و Server 2008)
    [*]Mixed mode : در واقع RIS + WDS است.(قابلیت نصب تمام نسخه های ویندوز)
    [*]Native mode : همان WDS است. (قابلیت نصب نسخه های ویندوزVista و Server 2008 وSeven )
بدیهی است در این پست از مد Legacy استفاده خواهیم نمود.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
نحوه نصب سرویس RIS و راه اندازی سرویس RIS

بعد از آنکه| DNS Server | Active Directory DHCP Server در شبکه نصب شد برای نصب RIS | WDS–Legacy mode مراحل زیر را دنبال می کنیم :

۱٫ وارد منوی Start شده واز منوی Control Panel گزینه Add/Remove Program را کلیک کنید و روی Add/Remove Windows Component کلیک کنید.

۲٫ از لیست پیش رو گزینه Windows Deployment Service را انتخاب نموده و Next را بزنید.(CD Windows Server 2003) را در درون CD-ROM قرار دهید.

۳٫ روی Finish کلیک کنید.

۴٫ در صورتی که پیغامی مبنی بر Restart سیستم دریافت نمودید روی Yes کلیک کنید.

۵٫ بعد از راه اندازی مجدد با اکانت Local Administrator وارد سیستم شوید.

نحوه راه اندازی سرویس RIS

1. وارد Run شوید و تایپ کنید RISetup.exe و روی OK کلیک کنید.
۲٫ صفحه خوشامد گویی RIS بازخواهد شد و پیغامی مبنی بر نصب پیشنیازها را قبل از ادامه نصب به شما گوشزد می کند. روی Next کلیک کنید.

۳٫ در این صفحه آدرس پارتیشنی که می خواهید به RIS برای نصب سیستم عامل ها اختصاص دهید را باید مشخص کنید (دقت داشته باشید که پارتیشن فوق نباید پارتیشن ویندوزتان باشد و حتما بایستی با سیستم فایل NTFS فرمت شده باشد). روی Next کلیک کنید.

۴٫ در این صفحه دوگزینه پیش روی شماست
Respond to client computer requesting service : با انتخاب این گزینه در واقع سرویس RIS را برای پاسخگویی به کلاینت ها فعال می کنید. در صورت برداشتن چک مارک این گزینه RIS به درخواست ها پاسخی نخواهد داد.

Do not respond to unknown client computer: این گزینه در حالتی که انتخاب شود به درخواست های ناشناخته (درخواست از کلاینت هایی که GUID آنها در AD وجود ندارد) پاسخی نمی دهد در عوض به کلاینت هایی که GUID آنها در AD وجود دارد پاسخ خواهد داد. روی Next کلیک کنید.

۵٫ در این قسمت آدرس CD-ROM یا محل قرار گیری فایل های سیستم عامل را مشخص کنید که می تواند بنا به نیاز شما یکی از سیستم عامل های قبل از ویندوز Vista وServer 2008 باشد.در اینجا ما از Windows XP Service Pack 2 استفاده کرده ایم. روی Next کلیک کنید.

۶٫ اطلاعات ویندوز انتخابی شما به پوشه RIS در پارتیشنی که مشخص نموده اید انتقال می یابد در این قسمت می توانید نام آن پوشه را مشخص کنید (با نام گذاری مرتبط با سیستم عامل در آینده سر درگمی کمتری خواهید داشت) روی Next کلیک کنید.

۷٫ در این صفحه نام و توضیحی که کاربران در هنگام نصب دریافت می کنند را می توانید مشخص کنید .روی Next کلیک کنید.

۸٫ تنظیمات انجام شده توسط شما به صورت خلاصه در این صفحه نمایش داده می شود در صورتی که مورد تائید شماست روی Finish کلیک کنید.

۹٫ منتظر بمانید تا فایل های مورد نیاز روی سیستم ذخیره شوند و پیکربنده های لازم صورت پذیرد.

۱۰٫ در صورت موفقیت آمیز بودن پروسه پنجره ای مطابق زیر ظاهر می شود. روی Done کلیک کنید.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت

• [*]در پست قبلی به آنجا رسیسدیم که سرویس RIS نصب شد و اولین ویندوز نیز به سرویس اضافه گردید در این پست به یکسری تنظیمات تکمیلی پرداخته خواهد شد برای ادامه مراحل زبر را انجام دهید :
    [*]

[*]کنسول Active Directory Users and Computers را باز نمائید. (در پنجره Run تایپ کنید dsa.msc و Enter را بزنید.)
    [*]
    [*]در پنجره باز شده گزینه Domain Controller را باز نمایید و بر روی سرور کلیک راست نمائید و Properties را انتخاب کنید.
    [*]
    [*]تب Remote Install را انتخاب کنید و برای تنظیمات پیشرفته تر روی Advanced Settings کلیک کنید. اگر می خواهید نحوه پاسخ گویی سرور به کلاینت ها را تغییر دهید می توانید در قسمت Client Support تنظیم مورد نظرتان را اعمال کنید که در پست قبلی توضیح داده شد.
    [*]
    [*]در پنجرهNew Clients دوقسمت وجود داره که در عبارتند از :
    Client Computer Naming Format : در این قسمت مشخص می کنید که Computer Account به چه صورتی نام گذاری شود با کلیک بر روی Customize پنجره ای مطابق شکل باز خواهد شد که شما را راهنمایی می کند و لیست متغیرها را به شما نشان خواهد داد

[*]:
    [*]در تب Images شما می توانید یک ویندوز دیگر به لیست اضافه کنید یا یک نسخه تغییر یافته از ویندوزهای درون لیست را به لیست اضافه کنید برای مثال می توانید به این لیست ویندوز SP3 را اضافه کنید یا با استفاده از Unattended Installation یک نصب خودکار را به یکی از ویندوز های لیست فوق اضافه کنید مبحث Unattended Installation مبحث مفصلی است که در آینده پستی را به آن اختصاص خواهم داد. اما برای آنکه این مطلب ناقص نباشد فرض می کنیم که فایل Unattended Installation با ابزار Setupmgr.exe ساخته شده است و مطلب را ادامه می دهیم. در این صفحه روی Add کلیک کنید.
    [*]
    [*]در این صفحه دو گزینه وجود دارد که عبارتند از :
    Associated a new answer file to an existing image : این گزینه این امکان را به شما می دهد که یک Answer file را که بصورت دستی یا با ابزار Setupmgr.exe ساخته اید را به ویندوزی که قبلا اضافه نموده اید، الصاق کنید.هدف از این کار می تواند خودکار نمودن مراحل نصب ویندوز ، محل قرار گیری درایور های اضافه شده و حتی Join نمودن کاربران به Domain به صورت خودکار در پروسه نصب باشد.در اینجا این گزینه را شرح خواهیم داد.
    Add a new installation image : در صورتی که می خواهید یک ویندوز دیگر را به RIS اضافه کنید از این گزینه استفاده کنید که مراحل آن در پست قبلی ارائه شده است.

[*]
    [*]در این قسمت آدرس Answer file ساخته شده را به برنامه می دهیم که برای این موضوع باید گزینه An Alternate location را انتخاب کنیم.
    [*]
    [*]در این مرحله باستی ویندوزی را که می خواهیم این Answer File روی آن قرار بگیرد و پروسه نصب آن را به صورت خودکار در آورد را انتخاب می کنیم.
    [*]
    [*]روی Browse کلیک کنید و مسیر قرار گیری Answer file را مشخص نمائید.پسوند فایل باید Sif باشد که در صورتی که از Setupmgr استفاده نموده اید پسوند آن را برای شما Sif گذاشته است.
    [*]
    [*]در این پنجره می توانید نام و توضیحی را که کلاینت در زمان انتخاب می بیند را مشخص کنید با نوشتن توضیح کامل و نام گذاری مناسب می توانید از مشکلات و سوالات کلاینت ها بکاهید.
    [*]
    [*]تنظیمات خود را مرور کنید و روی Finish کلیک نمایید.
    [*]
    [*]Answer file شما به لیست اضافه گردبد و هر دو گزینه در دسترس کلاینت ها قرار دارد
    [*]
    [*]برای تنظیمات سطوح دسترسی کاربران روی Properties کلیک کنید و گزینه Permission را انتخاب نمایید.
    [*]
    [*]در پنجره Permission حذف نمودن گروه Everyone و اضافه نمودن گروه مورد نظرتان می توانید لیست نمایش داده شده برای کاربران را محدود کنید مثلا فرض کنید بخش فروش شرکت از یک سری برنامه ها و بخش منابع انسانی از یک سری برنامه ها استفاده می کنند و شما می خواهید کلاینت های هر بخش فقط ویندوز هایی را مشاهده کنند که برای آنها تنظیم شده است ، برای آن کار Everyone را حذف کنید و گروه مورد نظر را اضافه نمایید این پروسه را با دادهن سطوح دسترسی به صورت دستی به فایل sif نیز می توانید انجام دهید.
    [*]

hadidan

New member
با سلام
تو همه سایتها این مطلب رو عین هم نوشتند، من نفهمیدم:تعجب: اضافه کردن ویندوز دوم اجباری هست ؟ طرف کلاینت چه کاری باید کرد که ویندوز نصب بشه؟؟؟؟؟
من که هرچه تو بایاس سیستم گشتم گزینه بوت از شبکه رو پیدا نکردم.

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام دوست عزیز
به ایران انجمن خوش اومدی

ببین الان دیگه از WDS استفاده میشه
به این صورت که اول باید WDS رو روی سرور نصب کنی
بعد باید فایل اون ویندوزی که میخوای رو کلاینت هات نصب بشه رو تو WDS وارد کنی
یکی برای بوت و یکی هم برای ویندوز

بعد باید تو تنظیمات بایوس بوت از طریق کارت شبکه رو انتخاب کنی (البته باید قبلش تو همون تنظیمات اونو فعال کنی که بعدش بتونی تو گزینه های بوت ویندوزت اسم کارت شبکه رو ببینی و انتخابش کنی)

بعد که از طریق شبکه بالا اومد خودش شروع به نصب میکنه و همزمان میتونی تمام کلاینت های شبکه رو روشن کنی که همشون باهم همزمان نصب بشن
پیشنهاد میکنم اول یه جایی بصورت تمرینی اینکارو انجام بدی که رو شبکه اصلی دچار مشکل نشی

hadidan

New member
سلام دوست عزیز
به ایران انجمن خوش اومدی

بعد باید تو تنظیمات بایوس بوت از طریق کارت شبکه رو انتخاب کنی (البته باید قبلش تو همون تنظیمات اونو فعال کنی که بعدش بتونی تو گزینه های بوت ویندوزت اسم کارت شبکه رو ببینی و انتخابش کنی)

بعد که از طریق شبکه بالا اومد خودش شروع به نصب میکنه و همزمان میتونی تمام کلاینت های شبکه رو روشن کنی که همشون باهم همزمان نصب بشن
پیشنهاد میکنم اول یه جایی بصورت تمرینی اینکارو انجام بدی که رو شبکه اصلی دچار مشکل نشی
با سلام خیلی ممنون که جواب پستم رو دادی
خوب مشکلم شد دو تا ! WDS دیگه چیه؟؟؟!!!
راستش من پروژه این ترم نصب شبکه از طریق RIS برداشته و شبکه در اختیار ندارم و میخواستم اینکار رو با VM Ware انجام بدم، RIS نصب کردم ولی توی VM جواب نداد ، گفتم تو شبکه واقعی فقط بوت از کارت شبکه میمونه . رفتم سراغ بایاس سیستم ولی هیج جا بوت از طریق کارت شبکه پیدا نکردم.
پیشاپیش از جوابت تشکر میکنم ، چو این هفته کلاس دارم و تا چند روز به اینترنت وصل نیستم.

hadidan

New member
سلام دوست عزیز
به ایران انجمن خوش اومدی

با سلام خیلی ممنون که جواب پستم رو دادی
خوب مشکلم شد دو تا ! WDS دیگه چیه؟؟؟!!!
راستش من پروژه این ترم نصب ویندوز از طریق RIS برداشته و شبکه در اختیار ندارم و میخواستم اینکار رو با VM Ware انجام بدم، RIS نصب کردم ولی توی VM جواب نداد ، گفتم تو شبکه واقعی فقط بوت از کارت شبکه میمونه . رفتم سراغ بایاس سیستم ولی هیج جا بوت از طریق کارت شبکه پیدا نکردم.
پیشاپیش از جوابت تشکر میکنم ، چو این هفته کلاس دارم و تا چند روز به اینترنت وصل نیستم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ببین WDS سرویس جایگزین شده برای RIS هستش

RIS در ویندوز ۲۰۰۰ معرفی گردید که جز سرویس های انتخابی قرار داشت در ابتدا تنها بر روی نسخه Win 2K Professional در دسترس بود که با آمدن سومین پک | SP3 دسترس بود که با آمدن سومین پک وسرویس های انتخابی قرار داشت .
در ابتدا تنها بر روی معرفی این سرویس و نیازمندی های آن می پردا) بروز رسانی ویندوز ۲۰۰۰ این سرویس بر روی نسخه Win 2K Server نیز فعال گردید. از زمان ارائه این سرویس توسط مایکروسافت دو بار بروزرسانی گردیده است اولین بار برای پشتیبانی از Windows XP و دومین بار برای پشتیبانی از Windows Server 2003 .

هم اکنون با WDS |Windows Deployment Services در Windows Server 2003 SP2 و Windows Server 2008 جایگزین این سرویس شده است.

واسه همین فکر کنم اگه بجای RIS روی WDS کار کنی و پروژه بدی خیلی بهتره
اینا جفتشون یه سرویس هستن که میشه تو ویندوز سرور فعالشون کرد
کافیه یه ویندوز سرور 2008 نصب کنی
بعد از قسمت Add Role تو تنظیمات سرور گزینه Windows Deployment Services یا همون WDS رو تیک میزنی و سرویسش رو نصب میکنی
بعد با قرار دادن فایل ویندوز تو اون سرویس میتونی ویندوز رو از طریق شبکه رو کلاینت ها نصب کنی

در مورد بایوس هم باید بگم که اول باید بری فعال کنی که فکر کنم تو سربرگ Advanced setup یا Features setup باشه
یه گزینه که اولش با onboard شروع میشه فکر کنم که احتمالا واسه تو باید disabled باشه
من چون با لپ تاپ هستم و بایوسش فرق میکنه نمیتونم برم دقیق بهت بگم

اونو که فعال کردی وقتی سیستم رو ری استارت کردی کلید F8 رو میزنی میری تو صفحه انتخاب بوت که اونجا یه گزینه یا به اسم network میاد یا به اسم کارت شبکه سیستمت
فقط یادت باشه که اینکارو باید رو کلاینت ها انجام بدی

hadidan

New member
ببین WDS سرویس جایگزین شده برای RIS هستش

واسه همین فکر کنم اگه بجای RIS روی WDS کار کنی و پروژه بدی خیلی بهتره
اینا جفتشون یه سرویس هستن که میشه تو ویندوز سرور فعالشون کرد
کافیه یه ویندوز سرور 2008 نصب کنی
بعد از قسمت Add Role تو تنظیمات سرور گزینه Windows Deployment Services یا همون WDS رو تیک میزنی و سرویسش رو نصب میکنی
بعد با قرار دادن فایل ویندوز تو اون سرویس میتونی ویندوز رو از طریق شبکه رو کلاینت ها نصب کنی

در مورد بایوس هم باید بگم که اول باید بری فعال کنی که فکر کنم تو سربرگ Advanced setup یا Features setup باشه
یه گزینه که اولش با onboard شروع میشه فکر کنم که احتمالا واسه تو باید disabled باشه

اونو که فعال کردی وقتی سیستم رو ری استارت کردی کلید F8 رو میزنی میری تو صفحه انتخاب بوت که اونجا یه گزینه یا به اسم network میاد یا به اسم کارت شبکه سیستمت
فقط یادت باشه که اینکارو باید رو کلاینت ها انجام بدی
با سلام و تشکر فراوان ، قسمت کلاینت برام حل شد ، فقط استاد اگر پرسید GUID چیه ؟چه بگم! میشه برام توضیح بدید.:فکر:
دوم اینکه استاد گفته با ویندوز سرور 2003 کار کنم .که تو قسمت Add/Remove Windows Component گزینه Windows Deployment Services وجود ندارد و بجاش گزینه Remote Install Service وجود داشت که من همین جوری که در این سایت هست نصب کردم ولی جواب نداد.:ناراحت:
خیلی منون میشم راهنماییم کنید.:4::بای:

0mid

متخصص بخش ورزشی
GUID یا Globally unique identifie
یک کد 128 بیتی منحصر بفرده که به هر کاربر تو هر ویندوزی داده میشه
با استفاده از اون میشه تو سایت ها یا نرم افزارهای ویندوز احراز هویت کرد یا حتی میشه رد اون کاربر رو گرفت
من اطلاعات دقیق تری ندارم ولی اگه یه سرچ کنی تو گوگل اطلاعات دقیق تری میتونی بدست بیاری

در مورد ویندوز 2003 هم باید بگم که احتمالا ویندوز تو SP1 هستش اما WDS از SP2 اومد. واسه همینه که RIS داره
یا میتونی SP2 رو نصب کنی و روی WDS کار کنی
یا همین باشه و روی RIS کار کنی

فقط یادت باشه که اینکارو باید رو کلاینت ها انجام بدی[/QUOTE]

من با virtual pc میخوام این کارو انجام بدم همه کارا رو انجام دادم اما سمت کلاینت گزینه network نداره یعنی تو بایوس کلاینت تو تب advance فقط این سه گزینه رو داره.چیکار کنم که بتونم از شبکه بالاش بیارم
Floppy configuration
Boot security configuration
IDE configuration
یه سوال دیگه کجا مشخص میکنیم که روی کدوم کامپیوترها ویندوز نصب بشه؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
والا من تا الان با virtual pc کار نکردم
باید از کسی که کار کرده بپرسی ولی مطمئنم اگه خوب بگردی میتونی پیدا کنی
اصلا ببین شاید همینجوری تو لیست بوت باشه گزینه اش

در مورد کلاین هم خب هر کلاینتی رو که از طریق بوت شبکه بالا بیاری میره تو اون لیست
البته میشه تو تنظمیات WDS مشخص کرد چه کلاینت هایی بتونن اینکارو بکنن ولی من تا الان انجام ندادم

وقتی کلاینت بالا میاد و F8 رو میزنم گزینه network نداره فقط safa mode network داره که تو اونجام کاری نمیشه کرد.یعنی اگه VmWare نصب کنم درست میشه

vm ware نصب کردم و مشکل بالا اومدن از شبکم حل شد.حالا وقتی تو کنسول WDS میخوام ویندوز add کنم فقط فایلها با پسوند wim رو add میکنه . با چه برنامه ای میشه ایمیج با پسوند wim گرفت و آیا راه دیگه ای هم هست که با یه پسوند دیگه add کنم یا اصلا بگم از روی cd ویندوز نصب کنه؟؟؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
وقتی کلاینت بالا میاد و F8 رو میزنم گزینه network نداره فقط safa mode network داره که تو اونجام کاری نمیشه کرد.یعنی اگه VmWare نصب کنم درست میشه

گزینه F8 که واسه منوی بوت نیست
فکر کنم باید F12 رو بزنی

vm ware نصب کردم و مشکل بالا اومدن از شبکم حل شد.حالا وقتی تو کنسول WDS میخوام ویندوز add کنم فقط فایلها با پسوند wim رو add میکنه . با چه برنامه ای میشه ایمیج با پسوند wim گرفت و آیا راه دیگه ای هم هست که با یه پسوند دیگه add کنم یا اصلا بگم از روی cd ویندوز نصب کنه؟؟؟

تا جایی که من میدونم فقط از طریق فایل WIM میشه
فکر کنم تو فایل های نصب ویندوز همچین فایلی باشه
تو cd ویندوز دنبالش بگرد
البته میشه این فایل رو با یه روشی ایجاد کرد
رو یکی از سیستم ها ویندوز دلخواهت رو همراه با نرم افزارهای مورد نیازت برای همه کلاینت ها نصب میکنی
بعد با استفاده از اون روش از ویندوز نصب شده با کل نرم افزارها و درایورهاش یه فایل wim میسازی و اونو با wds رو بقیه سیستم ها نصب میکنی
روشش یکم پیچیدست

تا جایی که من میدونم فقط از طریق فایل WIM میشه
فکر کنم تو فایل های نصب ویندوز همچین فایلی باشه
تو cd ویندوز دنبالش بگرد
البته میشه این فایل رو با یه روشی ایجاد کرد
رو یکی از سیستم ها ویندوز دلخواهت رو همراه با نرم افزارهای مورد نیازت برای همه کلاینت ها نصب میکنی
بعد با استفاده از اون روش از ویندوز نصب شده با کل نرم افزارها و درایورهاش یه فایل wim میسازی و اونو با wds رو بقیه سیستم ها نصب میکنی
روشش یکم پیچیدست

تو سی دی ویندوز گشتم فایلی با این پسوند نبود. تو help WDS نوشته به این مسیر برید
windows\system 32\sysprep or a directory containing sysprep.exe and setupcl.exe
type sysprep/OOBE/Generalize/Reboot
when the refrence computer reboots pres F12

تو این مسیر که میرم فایل های sysprep.exe and setupcl.exe اجرا نمیشن و error میدن

0mid

متخصص بخش ورزشی
تو سی دی ویندوز گشتم فایلی با این پسوند نبود. تو help WDS نوشته به این مسیر برید
windows\system 32\sysprep or a directory containing sysprep.exe and setupcl.exe
type sysprep/OOBE/Generalize/Reboot
when the refrence computer reboots pres F12

تو این مسیر که میرم فایل های sysprep.exe and setupcl.exe اجرا نمیشن و error میدن

ویندوزی که میخوای چیه؟؟
اگه 7 باشه من پیدا کردم تو پوشه sources هست 2تا فایل
یکی boot.wim یکی دیگه هم install.wim
هردوش لازمت میشه

ولی واسه ویندوز xp رو پیدا نکردم فعلا
باید بگردم

میخوام xp نصب کنم.از کار با sysprep سر در میاری؟ تو cd win 2003 یه فایل هست به اسم deploy.cab. با اون فایل میشه این کارو کرد اما نمیدونم چه جوری؟

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
وقتی روش آسونتری برای نصب ویندوز هست کی میاد از این برنامه استفاده کنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا