baroon
متخصص بخش ادبیات
سلام به دوستانِ جان:11:
:گل:
همونطور که میدونید اصول مشاعره بر اساس پرسش و پاسخ هست. فکر میکنم همه آشنا هستیم.
برای حفظ روال طبیعی مشاعره، چند تاپبکِ متوالی، به بخش اسپم منتقل شد و متأسفانه اعتراض و دلخوری به وجود اومد! :52:
این مطلب رو کلّی عرض میکنم:
دوستای من اعمال مدیریت روی پست ها و تاپیک ها صرفاً سلیقه ی شخصی نیست! هدف نظم دادن به تاپیک ها و محتوا بوده و هست. ما هم از این جابه جایی ها لذّت نمی بریم! و برای پستای واقعاً قشنگتون ارزش قائلیم:1:
برای اثبات همین ارزش گذاری در راستای حضور و فعالیت شما، یک نظر سنجی ترتیب دادم تا بر حسب آرای خودتون تصمیم بگیریم.
این مسئله مهمه چون قبلاً دوستانی بودند که خواستند طبق معمول مشاعره بشه و حالا دوستانی هستند که معترض و عصبانی هستن:ترس: من به نظر همه احترام میذارم و ریش و قیچی رو میدم دست خودتون:دوست:
این نظر سنجی فقط در مورد مشاعره های الفبایی هست. چون شبیه به آرشیو میتونن باشن و میشه قانون پرسش و پاسخ رو در موردشون لغو کرد، امّا در مورد تاپیک های غیر از مشاعره ی الفبایی کماکان به همون شیوه عمل کنیم.
از همگی عزیزانی که توی بخش مشاعره و سایر مباحث پستاشون مدیریت میشه دوستانه و صمیمانه عذر میخوام و امیدوارم این حرکت رو به فال نیک بگیرن:چشمک:
آخرین ویرایش: