• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی در باب مشاعره های الفبایی

با ارسال پست های متوالی در 32 تاپیک مشاعره الفبایی موافق

• مجموع رای دهندگان
    13
وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به دوستانِ جان:11:
:گل:
همونطور که میدونید اصول مشاعره بر اساس پرسش و پاسخ هست. فکر میکنم همه آشنا هستیم.
برای حفظ روال طبیعی مشاعره، چند تاپبکِ متوالی، به بخش اسپم منتقل شد و متأسفانه اعتراض و دلخوری به وجود اومد! :52:

این مطلب رو کلّی عرض میکنم:
دوستای من اعمال مدیریت روی پست ها و تاپیک ها صرفاً سلیقه ی شخصی نیست! هدف نظم دادن به تاپیک ها و محتوا بوده و هست. ما هم از این جابه جایی ها لذّت نمی بریم! و برای پستای واقعاً قشنگتون ارزش قائلیم:1:

برای اثبات همین ارزش گذاری در راستای حضور و فعالیت شما، یک نظر سنجی ترتیب دادم تا بر حسب آرای خودتون تصمیم بگیریم.
این مسئله مهمه چون قبلاً دوستانی بودند که خواستند طبق معمول مشاعره بشه و حالا دوستانی هستند که معترض و عصبانی هستن
:ترس: من به نظر همه احترام میذارم و ریش و قیچی رو میدم دست خودتون:دوست:

این نظر سنجی فقط در مورد مشاعره های الفبایی هست. چون شبیه به آرشیو میتونن باشن و میشه قانون پرسش و پاسخ رو در موردشون لغو کرد، امّا در مورد تاپیک های غیر از مشاعره ی الفبایی کماکان به همون شیوه عمل کنیم.

از همگی عزیزانی که توی بخش مشاعره و سایر مباحث پستاشون مدیریت میشه دوستانه و صمیمانه عذر میخوام و امیدوارم این حرکت رو به فال نیک بگیرن:چشمک:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برای اینکه در سطح اینترنت یک آرشیو کامل ابیات با چینش حروف الفبایی رو شکل بدیم با گزینه موافقم در نظر سنجی شرکت کردم. با این استدلال که این قانون باعث بیشتر شدن تعداد ابیات موجود در تاپیک ها بشه.
منتها معتقدم یک قوانینی در این تاپیک ها باید حتماً رعایت بشه. مثل رعایت تعداد ابیات در یک پست و قرار ندادن یک شعر کامل چند بیتی و یا به کار نگرفتن نثر در این تاپیک ها!

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
برای اینکه در سطح اینترنت یک آرشیو کامل ابیات با چینش حروف الفبایی رو شکل بدیم با گزینه موافقم در نظر سنجی شرکت کردم. با این استدلال که این قانون باعث بیشتر شدن تعداد ابیات موجود در تاپیک ها بشه.
منتها معتقدم یک قوانینی در این تاپیک ها باید حتماً رعایت بشه. مثل رعایت تعداد ابیات در یک پست و قرار ندادن یک شعر کامل چند بیتی و یا به کار نگرفتن نثر در این تاپیک ها!

با شما موافقم به شرطی که نام مشاعره از موضوع تاپیک ها برداشته بشه و کلا برای این سری تاپیکها یک زیرمجموعه دیگری در بخش ادبیات بگذاریم که نامی غیر از مشاعره داشته باشه
چون به نظر من در مشاعره تکروی زیبا نیست و مشاعره یعنی بیا با هم شعر بخونیم

baroon

متخصص بخش ادبیات
دوستان یه نکته ای :24: :

سؤال نظرسنجی به این صورت ارسال شده:

با ارسال پست های متوالی در 32 تاپیک مشاعره الفبایی موافق

منظور این بوده:
با ارسال پست های متوالی در 32 تاپیک مشاعره الفبایی موافقید یا مخالف؟

محض اصلاح و اطّلاع :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

من که خیلی راضیم ؛ از باران و دوستانی که همکاری میکنند تشکر میکنم
الان توی گوگل سرچ کردم مشاعره با حرف ب و لینک تاپیک مشاعره با حرف ب ایران انجمن توی صفحه اول اومد!

http://www.google.com/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=مشاعره+با+ب

از همه دوستداران شعر و مشاعره یک دنیا ممنونم :گل::گل::گل:

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
سلام به دوستان
به عنوان سلیقه شخصی:
شخصا علاقه ای به این سبک مشاعره ندارم
به نظرم در اینده جز چند تا تاپیک خاص، تاپیک بقیه حروف دیر به دیر بالا میان
ولی مشکل خاصی هم باهاش ندارم
و از عزیزانی که زحمت میشکند ممنونم

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
به نظر من فاطمه خانم درست میگن:بله:

اگه قراره پشت سر هم یه نفر پست بده دیگه اسمش مشاعره نیست و حال و هوای مشاعره رو هم نداره

به نظر من چون ممکنه تاپیک بعضی حروف پایین بمونه و یه نفر حرف خاصی رو دوس داشته باشه و تنهایی نتونه بیاردش بالا، یه سقف واسه پست های پشت سر هم گذاشته شه خوبه:فکر:

baroon

متخصص بخش ادبیات

امین خان با چی موافقید؟ با نظرسنجی یا صحبت آقا داوود؟ :هنگ:....:نیش:

amin khan

مدیر انجمن
فرقی نداره فقط موافقم .:غش:
منظورم نظر سنجی بود.
البته نه به صورت مشاعره، بلکه به صورت یک آرشیو که همه دوستان در جمع آوری این آرشیو کمک کنن ، و همین طور که مریم خانم هم گفتن یکی از مباحث داغیه که در گوگل خیلی جست و جو میشه.

baroon

متخصص بخش ادبیات

ممنون آقای امین:ایول:
فکر میکنم تا اینجا به این نتیجه می رسیم که فقط آرشیو داشته باشیم و نه مشاعره. این میشه تلفیقی از نظرات موافق و مخالف.
بازم صبر میکنیم تا بقیه ی دوستان هم بیان و نظراتشونو بگن.
واقعاً ممنونم از تک تک دوستایی که شرکت میکنن:شاد::گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام باران جان .من موافق نظرت هستم چونکه من این روش رو تصمیم دارم توی وبلاگم انجام بدم فقط تک بیتی شو

البته نمیدونم منظورت تک بیتی هست یا دو بیتی.

ولی باران جان اینکه نوشتی مشاعره به نظرم عنوان مناسبی نمیباشد .کلی با هم فرق دارند.

مشاعره با آرشیو ابیات متفاوته

baroon

متخصص بخش ادبیات

زهراجان منم با جناب ادمین موافقم.
برای مشاعره خوبه یک یا دوبیت از شعر رو بیاریم. مگر اینکه معنا وابسته به بیت های بعد باشه که در شعر نو نمود بیشتری هم داره.

ولی باران جان اینکه نوشتی مشاعره به نظرم عنوان مناسبی نمیباشد .کلی با هم فرق دارند.

موضوع بحث همینه زهراجان. می خوایم ببینیم کدومش طرفدار بیشتری داره تا تصمیم جمعی بگیریم
:چشمک:.
دموکراسی داره بیداد می کنه :غش2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام باران جان .من موافق نظرت هستم چونکه من این روش رو تصمیم دارم توی وبلاگم انجام بدم فقط تک بیتی شو

من هم با نظر حسرت عزیز موافقم ؛ باران جان همونطور که روز اول توی پیام بهت گفتم عنوان مشاعره به نظرم عنوان مناسبی برای این تاپیک هایی که حکم منبع برای مشاعره رو دارند نیستش :1:

baroon

متخصص بخش ادبیات
من هم با نظر حسرت عزیز موافقم ؛ باران جان همونطور که روز اول توی پیام بهت گفتم عنوان مشاعره به نظرم عنوان مناسبی برای این تاپیک هایی که حکم منبع برای مشاعره رو دارند نیستش :1:

:تعجب:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب دیگه تصویب شد :نیش:

اسم مشاعره رو ازش بردارین
حداکثر تعداد ابیات مجاز رو اعلام کنین
حداکثر مقدار پست پشت سرهم رو اعلام کنین

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من که هنوزم میگم در مشاعره پستهای متوالی توسط یک نفر ممنوع.. حداکثر هم نداریم :بدجنس:
یعنی یکی من یکی تو
:giggle: .. دو تا من یکی تو دو تا تو یکی من ممنوع:بله:
بارون ای کاش اینو قانونش کنی خیال همه به خصوص من
:34: رو راحت کنی :6:
ولی اگه اسم مشاعره رو ازش برداریم.. اونوقت ده تا پست متوالی هم مشکلی نیست و بسیار هم عالیست:دست: :احترام:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خب دیگه تصویب شد :نیش:

اسم مشاعره رو ازش بردارین
حداکثر تعداد ابیات مجاز رو اعلام کنین
حداکثر مقدار پست پشت سرهم رو اعلام کنین

بلی، تصویب شد:شاد: ممنون از همگی :گل:

البته منم در اوّل قصدم این بود که آرشیو تشکیل بدیم امّا طبق صحبت های ریدکال و میل دوستان قرار بر این شد که به شکل مشاعره باشه. بگذریم. به هر حال الآن تکلیف روشنه و همگی راضی و موافقیم:شاد:

باران جونم چرا تعجب دوستم !
مثل اینکه یادت رفته پیامم و الان از توی صندوق پیام هام میابمش میدم دوباره بهت :گل:

مرسی مریم جان. پیغام رو بازم خوندم،منظوری که در اینجا مطرح شد رو بازم از نوشته ت دریافت نکردم:خجالت:. ممنون از یادآوری مریم عزیزم:گل: فکرشو نکن:دوست:

خـــب ...
پس دوستای گل ، نتیجه این شد که :

1- سعی بر این باشه که کلّ شعر رو قرار ندیم.

2_ تعداد پست های متوالی هم سقفی نداره. آزاد باشید.

3_ اسم مشاعره رو از روی تاپیک ها برداریم.
(دوستانی که امکان ویرایش عنوان پست هاشون رو ندارن به من یا فاطمه ی عزیز اعلام کنن.)

این دو تارو هم در نظر بگیریم:
4_ متن ادبی رو به جای شعر تعارف نزنیم:خنده2:.
5_ مواظب غلط تایپی و املایی هم باشیم
:ایول:.

ممنون از همفکری و نظرات تک تک گلای انجمنیکمون :گل:
برویم و بترکانیییممم:دست:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا