• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظري‌جويباري: مظلومي حرف‌هايش را واضح بزند

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] قائم مقام اسبق باشگاه استقلال گفت: قلعه نويي درحالي که کار ابراهيمي تمام شده بود در نهايت مظلومي را سرمربي تيم ب کرد.

[TD="align: left"]
00944550.jpg
[/TD]

علي نظري جويباري قائم مقام اسبق باشگاه استقلال اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم که من از پرويز مظلومي گلايه دارم چون او حرف هايي را مطرح کرده که ممکن است خيلي ها را زير سوال برده باشد. من مي گويم چرا اين حرف ها در آستانه بازي حساس مقابل پرسپوليس زده شود. يادم مي آيد زماني که قلعه نويي سرمربي تيم ملي بود من با او صحبت کردم و به او گفتم که تو پيرواني را کمک خودت کرده اي و دور و اطرافت پرسپوليسي ها جمع شده اند اما از پتانسيل استقلالي ها هم استفاده کن.

به گزارش فارس، وي افزود: قلعه نويي استدلال هاي خودش را داشت اما من قانع نشدم و گفتم از امثال مظلومي، مرفاوي و خيلي هاي ديگر استفاده کن. حتي در آن زمان مرفاوي در استقلال تيم داشت و قرار شد که او در همين تيم کارش را ادامه دهد. به او گفتم اين اشخاصي که نام مي برم آدم هاي بزرگي هستند و استقلالي ها دست تو را مي گيرند و از آنها استفاده کن. قلعه نويي در نهايت صحبت هاي من را پذيرفت و انصافا بايد بگويم در حالي که کار ناصر ابراهيمي تمام شده بود مظلومي را به عنوان سرمربي تيم ب انتخاب کرد.

قائم مقام سابق استقلال در ادامه صحبت هايش گفت: مظلومي و قلعه نويي هر دو استقلالي هستند و خدا مي داند که در اين بحثي که طرح مي کنم از کسي حمايت نمي کنم و عين حقيقت را مي گويم. حتي سال گذشته به همراه آقايان فتح الله زاده و اميري به منزل قلعه نويي رفتيم و صحبت کرديم و تلاش کرديم که او را به استقلال بازگردانيم ولي انصافا قلعه نويي تاکيد داشت که مظلومي سرمربي استقلال باشد.

وي تصريح کرد: من مظلومي را دوست دارم و مصاحبه او را هم خوانده ام او گفته که در جلسات مختلف برخي ها موبايل را باز مي گذاشتند تا عده اي حرف هاي ما را بشنوند اما کاش او حرف هايش را باز مي کرد و ممکن است اين حرف ها به خيلي ها بخورد چون محمود فکري، اميري، پورحيدري و خيلي ها در جلسات حضور داشتند. من حتي ممکن است بعضي مواقع با قلعه نويي بحث هم کرده باشم اما هر کاري کرديم نام استقلال براي ما مهم بود.

نظري جويباري در خصوص اينکه اين مصاحبه ها چرا بايد در اين مواقع مطرح شود، گفت: اتفاقا گلايه من از مظلومي همين است که چرا اين مصاحبه اين زمان بايد انجام شود. من هميشه حرف را رک مي زنم که در نهايت به ضرر استقلال نباشد. دربي خيلي مهم است و اگر تيمي در آن برنده شود به نام سرمربي نوشته نمي شود و همه مي گويند مثلا استقلال در فلان سال پرسپوليس را برد. کاش استقلالي ها به هم کمک کنند زماني که مظلومي دربي ها را مي برد کسي به او خورده نمي گرفت و قلعه نويي هم کوچکترين حرفي نمي زد. شما مي دانيد من در استقلال سمتي ندارم و الان هوادار اين تيم هستم همه بايد از قلعه نويي و استقلال حمايت کنند. اگر استقلال ببرد مهم نيست که سرمربي اين تيم چه کسي بوده است. اميدوارم همه کمک کنند تا استقلال پيروز بازي باشد چون بازي مهمي با تيم تايلندي داريم و اين بازي روحيه تيم را بالا مي برد.

وي در پايان گفت: هيچ زماني اين فرصت نصيب استقلال نمي شود که تا اين مرحله بالا بيايد همه کمک کنند تا استقلال به جمع 8 تيم برود و به اميد خدا قهرمان آسيا شود. به استقلالي هم تذکر مي دهم که حواسشان باشد چون تيم تايلندي از تيم هاي کره اي و عربستاني قوي تر است.

بالا