• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرپزشک قانونی درباره مرگ ناصرعبداللهی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

سالها از مرگ ناصر عبداللی می گذرد اما هنوز دلیل مرگ او در هاله ای از ابهام قرار دارد.آیا می توان این ادعا را پذیرفت که آن شب به سر،دنده و کتف هنرمند محبوب ایران ضربه ای وارد شده بود؟

به گزارش بولتن، می توان انتشار آلبوم "رخصت" یا اجرای مراسمی توسط هنرمندان در 29 شهریور برای ایتامی که تا همین سالها میهمان صدای ناصر بودند و مهمتر از همه، ساخت مستند"جعبه سیاه" درباره زندگی شخصی ناصریا را دلیل و بهانه ای برای مصاحبه با نسرین،تک خواهر زنده یاد ناصر عبداللهی دانست، اما یکی ازبهانه های جدی مان برای این مصاحبه بازار شایعاتی است که هنوز هم پس از گذشت 6 سال از مرگ این هنرمند داغ است.

نسرین عبداللهی رازهایی را فاش می کند که تا کنون در هیچ مصاحبه ای درباره آنها صحبت نکرده است.
«ناصر عبداللهی» در دهم دی ماه سال 1349 در محله «باغ» بندرعباس متولد شد. پدرش «عبدالرحمن عبداللهی» از کارگران بازنشسته شرکت نفت و مادرش «مهرنگار بندری نیایی» خانه دار است. ‏
این پدر و مادر پنج پسر و یک دختر داشتند که ناصر یکی از پسران شان بود.
نسرین خواهر ناصر از خاطرات نوجوانی این مرحوم می گوید. یکی از شیرین ترین خاطره هایش با ناصر برمی گردد به اتاقی که در خانه، آزمایشگاه ناصر شده بود:"در خانه اتاقی داشتیم که شده بود آزمایشگاه شخصی ناصر،او بیشتر وقتش را آنجا می گذراند. به یاد دارم 12 سال بیشتر نداشت که به خاطر آزمایش هایش، از مدرسه میکروسکوپ هدیه گرفت. همیشه فکر می کردیم ناصر دانشمند می شود".

ماجرای ازدواج اول ناصر عبداللهی
زنده یاد عبداللهی سال 67 بود که با فهیمه غفوری ازدواج کرد. نسرین عبداللهی می گوید:"ناصر فقط 18 سال داشت که به فهیمه علاقمند شد. او از سال 66 با بابک غفوری برادر فهیمه در یک گروه موسیقی به نام "فریاد ساحل" همکاری می کرد. رفت و آمدها بین بابک و ناصر زیاد شده بود. یا بابک در خانه ما بود یا ناصر در خانه بابک. یک روز ناصر به خانه آمد و به مادرم گفت که به فهیمه خواهر بابک علاقمند شده و دوست دارد اگر فهیمه هم راضی باشد زندگی مشترکشان را با هم آغاز کنند. مادر مخالفتی نکرد و فقط پرسید که آیا با این سن از پس هزینه زندگی مشترک بر می آید؟ و ناصر با قاطعیت گفت که برای زندگی مشترک با فهیمه آماده است.

جدایی از همسر اول
سال 77 خانواده ناصر به بندرعباس برگشتند ولی در سال 80 دوباره ناصر به خاطر مشکلاتی در زندگی خصوصی اش به همراه خانواده اش به تهران برگشت. سال 82 بود که فهیمه و ناصر به مشکل برخوردند و به این نتیجه رسیدند که بهتر است از همدیگر جدا شوند.

ازدواج دوم ناصر عبداللهی
ناصر سال 82 به خواستگاری همسر دومش یعنی فاطمه فهیمی رفت. او که دیگر جزو محبوب ترین خواننده های ایران شده بود به خاطر دوستی ای که با پدر همسر دومش داشت خانواده فهیمی را به خوبی می شناخت و همین شناخت باعث شد او فاطمه را برای زندگی مشترک انتخاب کند.

روز حادثه اولین بار چه کسی ناصر را دید؟
عقیل برادر ناصر اولین کسی بود که به کما رفتن ناصر عبداللهی را دید.عقیل با نسرین خواهرشان تماس می گیرد. نسرین سراسیمه خود را به خانه ناصر می رساند:"نفسش را چک کردم. نفس می کشید اما تکان نمی خورد. چشمانش را باز کردم سیاهی چشمانش به سمت بالا رفته بود. حدس زدم به کما رفته است. با اورژانس تماس گرفتم و ناصر را به بیمارستان خلیج فارس بردیم".

پزشکی قانونی پس از کالبد شکافی چه گفت؟
نسرین عبداللهی می گوید:در برگه ای که من از پزشکی قانونی دریافت کردم علت مرگ ناصر،مسمومیت دارویی و شکستگی جمجمه عنوان شده بود و این در حالی بود که من مات و مبهوت لحظه ای را به یاد آوردم که برای اولین بار خودم بدن نیمه جانش را به بیمارستان خلیج فارس رساندم و پزشک پس از شست و شوی معده به من اطمینان داد که هیچ مسمومیت دارویی در بدن ناصر دیده نشده است.

استاندار هرمزگان آقای شیخ الاسلام بود که من بارها به خاطر اینکه حقیقت را بدانم با او تماس گرفتم و خواستم که به من در کشف حقیقت ماجرا کمک کند. او هم کمک کرد ولی علت به کما رفتن ناصر مشخص نشد.

سالها از مرگ ناصر عبداللی می گذرد اما هنوز دلیل مرگ او در هاله ای از ابهام قرار دارد.

آیا می توان این ادعا را پذیرفت که آن شب به سر،دنده و کتف هنرمند محبوب ایران ضربه ای وارد شده بود؟
چرا پس از شست و شوی معده اثری از مسمومیت دارویی دیده نشده بود؟

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
آیا می توان این ادعا را پذیرفت که آن شب به سر،دنده و کتف هنرمند محبوب ایران ضربه ای وارد شده بود؟
چرا پس از شست و شوی معده اثری از مسمومیت دارویی دیده نشده بود؟
این ماجراش طولانیه و بحث خوانوادگی می باشد.
ما که تو بندریم یک چی تو این مایه ها دونستیم

بالا