• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظر چرخنده درباره تکیه کلامش در «آوای باران»

B a R a N

مدير ارشد تالار
بانی فیلم آنلاین:الهام چرخنده، ایفاگر نقش زیور در سریال «آوای باران» در خصوص بازی خود در این سریال می‌گوید: در مورد بازی خودم مطمئنا اولین منتقد کارم، خودم هستم. جزو آدم‌هایی هستم که شلاق انتقاد را برمی‌دارم و سراغ خودم می‌آیم.

این بازیگر در گفت‌و‌گو با ایسنا، در خصوص نقش زیور در سریال جدید حسین سهیلی‌زاده اظهار کرد: منِ زیور تمام تلاشم را کردم که اگر قرار است نقشی با عملکرد منفی بازی کنم اولا شبیه به نقش‌های قبلی‌ام نباشد و تمام تلاشم را کردم از نگاه، بیان و میمیک استفاده کنم. حال اینکه چقدر موفق بوده‌ام، نمی‌دانم؟ او در عین حال به کاراکترهای قبلی‌اش در فیلم‌ها و سریال‌هایی که تجربه داشته است، اشاره کرد و گفت: پیش از این نقش رییس منافقان و یا یک تروریست در هواپیما را بازی کرده‌ام. همچنین شب یلدا به عنوان زن خیانکار نیز بازی کرده‌ام اما هیچکدام شبیه به هم نیست. چرخنده در ادامه این گفت وگو به این نکته اشاره کرد که اولین همکاری‌اش با سهیلی‌زاده در سریال «آوای باران» است و گفت: امیدوارم این تجربه یک بار دیگر تکرار شود. با توجه به اینکه به موازات پخش، تصویربرداری داریم، اما احساس فشردگی و شتابزدگی نمی‌کنیم. این بازیگر که این روزها «اِ...وا» گفتنش به تکیه‌کلامی رایج در بین برخی مخاطبان تلویزیون بدل شده است، در خصوص این تکیه‌کلام می‌گوید: زیور از یک شهر دورتر از پایتخت آمده و معمولا افرادی مثل زیور تکیه‌کلام‌های خاص خودشان را دارند. با توجه به اینکه زیور عملکرد منفی دارد و شخصیتی خاکستری است، دلم نمی‌خواست که یک منفی محض به نظر بیاید بنابراین وقتی که زیور خلق شد، احساس کردم یک جایی در این تعجب‌هایش اصلا نمی‌گذارد کسی حرف بزند. گاهی توی حرف‌شان می‌رود و هوچی‌ است. تنها چیزی که احساس کردم زنانه است همین کلمه «اِ...وا» بود که این روزها تکیه‌ کلام بسیاری شده است. او در خصوص شخصیت زیور در این سریال که تا چه میزان با افراد در جامعه مطابقت دارد، نیز توضیحاتی را ارائه داد و خاطرنشان کرد: شخصیت زیور را متأسفانه در محیط پیرامون‌مان می‌بینیم. بسنده می‌کنم به کلام خیلی از مردمی که مثلا می‌گفتند زیور شبیه به اقوام ماست. به نوعی آدم‌ها با دیدن زیور یک نوستالژی برایشان تداعی می‌شود. نمی‌خواهم از واژه کلیشه‌ای استفاده کنم و بگویم با زیور زندگی کرده‌ام. به اعتقادم اشتباه است چون تکنیکم، چاشنیِ درآوردن شخصیت زیور بود و به هر حال صحبت‌هایی که با آقای سهیلی‌زاده کردم، به این نتیجه رسیدم که برخی از شخصیت‌هایش رئالیسم است و برخی دیگر نیز باید تکنیک باشد؛ یعنی نگاه زیور بازتر و صدایش باید درشت‌تر باشد. همچنین ریتم و ضرب‌ آهنگش نیز باید سریع باشد و حرکت دست‌هایش که به هر حال از آن استفاده می‌کند. این بازیگر در ادامه با اشاره به اینکه به میزان 15 سال بزرگتر از سن واقعی‌اش ایفای نقش می‌کند، توضیح داد:‌ البته زیور در «آوای باران» جاهایی هم اشاره می‌کند که بوتاکس و عمل بینی کرده است، البته نمی‌خواهیم بگوییم کسانی که عمل بینی می‌کنند، آدم‌های بدی هستند و یا کسانی که عمل بینی انجام نداده‌اند، خوب هستند. چون زیور قرار بوده است در این سال‌ها به خودش برسد یک کمی این گریم باورپذیر است و این آدم خیلی پیر نشده است.

بالا