• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمايش "آرش ساد"جلوي در تالار وحدت اجرا مي شود؟

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]رحمانيان گفت: در صورتی می توانیم در تالار وحدت به صحنه برویم که 30 میلیون تومان به تالار وحدت پرداخت کنیم
20140202153816_5.jpg

به گزارش خبرنگارسينما خبر نشست نمايش "آرش ساد و «در روزهاي آخر اسفند» به نويسندگي و كارگرداني محمد رحمانيان با حضور اشكان خطيبي و بهروز صفاريان آهنگساز و غزل شاكري امروز در تالار رودكي برگزار شد. محمد رحمانيان كارگردان نمايش «در روزهاي آخر اسفند» گفت : اين نمايش اداي احترام به خوانندگان موسيقي پاپ چون فرهاد مهرداد و فريدون فروغي است و ما در اين نمايش از ترانه كوچ بنفشه ها هم استفاده كرديم.
وي با اشاره به بازيگران اين نمايش ادامه داد : حضور غزل شاكري در اين نمايش اتفاق خوبي است و متأسفم بابت سالهايي كه ايشان را نمي شناختم.
رحمانيان درباره ي داستان نمايش گفت : خط اصلي داستان برگرفته از نمايش آيكوآس نوشته ي پيتر شفر است و ما از ترجمه ي آناهيتا بنايي استفاده كرديم و بعد از اجراي نمايش «ترانه هاي قديمي» كه تابستان امسال به روي صحنه رفت صحبت هايي براي اجراي نمايشي با محوريت ترانه هاي خاطره انگيز مطرح شد كه با توجه به اتفاقي كه براي گروه «سگ هاي زرد برادران فرازمند» پيش آمد تصميم گرفتيم اين اجرا را به شكل ديگري در بياوريم .
وي همچنين درباره ي نحوه ي انتخاب ترانه ها در اين نمايش گفت : در نمايش ترانه هاي قديمي ما از ترانه هاي خاطره انگيز ايراني استفاده كرديم اما در نمايش جديد به علت اينكه برادران فرازمند آهنگ هاي فرنگي كار مي كردند تصميم گرفتيم از ترانه هاي نوستالژيك فرنگي استفاده كنيم.

در ادامه اشكان خطيبي كه به عنوان بازيگر و مجري طرح با محمد رحمانيان همكاري مي كند درباره ي نحوه ي انتخاب غزل شاكري گفت :‌زمان زيادي به دنبال بازيگري بوديم كه صداي خوبي داشته باشد و تكنيك خوانندگي را هم بشناسد تا اينكه غزل شاكري را سيف الله صمديان به ما معرفي كرد كه به زبان انگليسي هم تسلط دارد.
خطيبي در مورد قيمت بليط اين نمايش توضيح داد : در اين نمايش ما هيچ كمك هزينه اي دريافت نكرده ايم و اين نمايش هم مانند آرش ساد با هزينه ي كاملا خصوصي و با فروش گيشه به روي صحنه مي رود و ما سعي كرديم قيمت بليط اين نمايش بين نمايش و موسيقي باشد و بهاي آن 24 تا 74 هزار تومان خواهد بود.

غزل شاكري بازيگر اين نمايش گفت :‌اين نمايش اولين حضور من در تئاتر است و خوشحالم كه خدارو شكر از سينما سربلند بيرون آمده ام و حالا موقعيتي برايم پيش آمده كه تئاتر را در كنار آقاي رحمانيان تجربه كنم.

بهروز صفاريان آهنگساز نيز در ادامه گفت :‌ نزديك شدن تئاتر و موسيقي و اجراي اين اثر نقطه شروع بزرگي است و اميدوارم اين جريان ادامه پيدا كند.
در ادامه نشست نمايش «آرش ،‌ساد» با حضور رحمانيان، اشكان خطيبي،‌نيكناز عالمي، پرستو رحمانيان و مسعود سلامتف برگزار شد.

محمد رحمانيان درباره ي اجراي اين اثر گفت : من مدت ها بود كه تصميم گرفته بودم كه نمايش آرش بيضايي را به روي صحنه ببرم تا اين كه در روز 26 دي ماه سال 91 از طريق رسانه ها متوجه حمله بولدزرها به تميارستان رواني آزادي شدم و آواره شدن اين بيماران شدم و بعد از آن هم به سراغ نمايشنامه ماراساد رفتم و آن را با آرتش تلفيق كردم.

وي گفت : از خرداد 92 بود كه من اجازه ي كار در ايران پيدا كردم و هرگز فكر نمي كردم كه اين نمايش را در ايران به روي صحنه ببرم و با توجه به اينكه در اين زمان سالن خالي وجود نداشت من تنها توانستم سه شب اجرا و دو اجرا در جشنواره فجر داشته باشم.

رحمانيان در ادامه درباره ي اجراي اين نمايش در تالار وحدت گفت : تنها دريافتي ما از جشنواره 10 ميليون بود و ما 96 ميليون هزينه بليت بچه هاي نمايش شده است كه با اجراي عمومي كه داشتيم خوشبختانه اين هزينه تأمين شد اما به ما اعلام كردند كه تنها در صورتي اين نمايش در تالار وحدت به روي صحنه مي رود كه 30 ميليون به اين تالار پرداخت كنيم. در صورتي كه من در حال حاضر تنها 8 ميليون در حساب دارم و نمي دانم چطور مابقي آن را تأمين كنم و اگر شرايط فراهم نشود ما مجبوريم كه اين نمايش را جلوي در ورودي تالار وحدت اجرا كنيم.

وي با ابراز خوشحالي از اينكه اگر هم نمايش آرش ساد اجرا نشود به علت مميزي نبوده است گفت :‌ من نمايش را در جشنواره فجر در تالار حافظ با سختي بسيار به روي صحنه بردم اين تالار پر از سر و صدايي است كه از بيرون به داخل سالن مي آيد همچنين كف سالن هم درآمده است و سر اين موضوع پاي بازيگران نمايش زخمي شد و من تنها دو شب اجرا داشتيم ولي هنرمنداني چون بهزاد فراهاني با اين سابقه و پيشينه در اين تالار نمايش خود را به روي صحنه برده است.

بالا