• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمايش عکس هاي کامران عدل در موزه عکسخانه شهر

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
[h=4]نمايش عکس هاي کامران عدل در موزه عکسخانه شهرپنجشنبه ۱۹ دی‌ماه ۹۲ نمایشگاه عکس های کامران عدل با عنوان «شصت سال عکاسی» در موزهٔ عکسخانه ‌شهر برگزار شد.
کامران عدل در یادداشتی برای این نمایشگاه می‌نویسد: «وقتی شصت سال پیش، در چنین روزهایی چشمانم با دریچه دوربین عکاسی آشنا شد، از همان دقیقه و ثانیه اولیه، پیمانی بین من وعکاسی بسته شد، که هنوز ادامه دارد. از آن‌جا که این پیمان، با یک دوربین خبری بسته شد، من، وابسته به‌انسان و آثار و خلق خوی و افکار او شدم. هشت سال بعد از این، انقلابی در ساخت دوربین عکاسی پیش آمد که نسل ما را بیشتر به‌انسان‌ها نزدیک کرد و اعمال او را هرچه سریع‌تر ثبت کردیم.
نسل ما، اولین کسانی بودند که با این پدیده، به‌دنیای عکاسی حرفه‌ای پا گذاشتند. و عکاس و عکاسی، وارد جسم و روح آنان شد. جهان را درنوردیدیم و آن را پوشش دادیم. و من در ایران، با در دست داشتن وسیله‌ای چون سازمان تلویزیون ملی ایران، که میلیون‌ها تماشاچی داشت، به‌ بست و توسعه عکاسی نوین، در ایران کوشش کردم.»

کامران عدل /عکاس

گفتنی است کامران عدل متولد سال ۱۳۲۰ در تهران و به گفته خود از سن ۱۲ سالگی عکاسی را دنبال کرده است. وی در سال ۱۳۴۱ به مدرسه عکاسی در پاریس رفت و در سال ۱۳۴۷ به ایران بازگشت و رییس گروه عکاسی تلویزیون ملی ایران شد. این نمایشگاه به مناسبت صد و هفتاد و دومین سال ورود عکاسی به ایران و ارج نهادن به شصت سال عکاسی کامران عدل برگزار می‌شود.
نمایشگاه تا ۱۲ بهمن‌ماه جاری در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷ و روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۳ دایر است.
نمایشگاه جمعه‌ها و همزمان با سایر تعطیلات رسمی دایر نیست.
موزهٔ عکسخانه شهر در میدان هفت‌تیر، خیابان بهار‌شیراز، ضلع جنوب‌غربی میدان بهارشیراز واقع است.

بالا